Δε θύμιζε σε τίποτα bachelorette: Από paintball, σε ατελιέ νυφικών και πικ νικ τα ξημερώματα - Βίντεο από το party πριν τον γάμο της Τζένης Μελιτά

«Η πιο μαγική βραδιά»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Τζένη Μελιτά
Instagram / Τζένη Μελιτά

Η Τζένη Μελιτά ετοιμάζεται να παντρευτεί τον καλό της, Σπύρο Μαργαρίτη, με τον οποίο βρίσκεται σε σχέση για πάνω από 10 χρόνια και το Σάββατο 26/8 πραγματοποίησε το bachelorette party της, μαζί με τις κουμπάρες και τις καλύτερες φίλες της.

Τίποτα, όμως, δεν θύμισε σε bachelor party, καθώς η ίδια και η παρέα της δεν ακολούθησαν την πεπατημένη, πηγαίνοντας στα μπουζούκια ή γιορτάζοντας σε κάποια παραλία. Αντιθέτως, πήγαν όλες μαζί αρχικά για paintball, στη συνέχεια χαλάρωσαν σε ξενοδοχείο με πισίνα, ετοιμάστηκαν, πήγαν σε μεξικάνικο για φαγητό και μαργαρίτες και έπειτα βγήκαν για ποτό σε νυχτερινό μαγαζί.

Το παράδοξο, ωστόσο, είναι πως έπειτα βρέθηκαν σε ατελιές με νυφικά και φωτογραφήθηκαν όλες τους φορώντας ένα (δείτε εδώ αυτό που έχει επιλέξει η παρουσιάστρια). Η βραδιά κατέληξε σε πικ νικ με θέα όλη την πόλη, πιθανών στα βραχάκια Ακρόπολης, με την ίδια να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Βίντεο και φωτογραφίες από το bachelorette party της Τζένης Μελιτά

Τζένη Μελιτά κουμπάρες
Instagram / Τζένη Μελιτά

Τζένη Μελιτά bachelorette
Instagram / Τζένη Μελιτά

Τζένη Μελιτά νυφικά
Instagram / Τζένη Μελιτά

Τζένη Μελιτά pic nic bachelorette
Instagram / Τζένη Μελιτά

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, ο γάμος, που θα γίνει σε κλειστό κύκλο και το ζευγάρι έχει σχεδιάσει από κοινού το γαμήλιο προσκλητήριο.

Η Τζένη και ο Σπύρος έχουν επιλέξει να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα λαμπερά φώτα της δημοσιότητας για αυτό και ο γάμος τους θα προσπαθήσει να περάσει όσο το δυνατόν ασχολίαστος γίνεται.«Έχουμε περάσει την κρίση της επταετίας με πολύ προσωπική δουλειά ο καθένας έχουμε κάτσει και έχουμε πει ο ένας στον άλλο "Ελα να τα βάλουμε κάτω. Θέλουμε να προσπαθήσουμε. Και το έχουμε καταφέρει. Έρχονται τα ωραία σιγά-σιγά. Οργανώνω τον γάμο μου. Ετοιμάζουμε κάτι πολύ μικρό, με λίγους συγγενείς και φίλους αγαπημένους», έχει δηλώσει η παρουσιάστρια.