Χώρισε πριν μάθει ότι είναι έγκυος - Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Ευχάριστα νέα για γνωστή κυρία της εγχώριας showbiz

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χώρισε πριν μάθει ότι είναι έγκυος - Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Άλλη μία εγκυμοσύνη "έσκασε" στην εγχώρια showbiz μετά από εκείνη της Δανάης Μιχαλάκη (δείτε εδώ τις νέες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα), αφού σύμφωνα με την κυριακάτικη εφημερίδα Real News, άλλη μία γνωστή κυρία περιμένει το πρώτο της παιδί.

Η ίδια διατηρούσε σχέση εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο λίγο πριν μάθει τα ευχάριστα οι δυο τους χώρισαν. Παρ΄ρολα αυτά, εκείνη επιθυμεί να ζήσει το θαύμα της μητρότητας, κρατώντας χαμηλούς τόνους με τον πρώην σύντροφό της, διότι εκείνος δεν είναι έχει καμία σχέση με τον χώρο του θεάματος, ενώ άλλωστε χώρισαν ανώδυνα.

Ποια κυρία της showbiz έμεινε έγκυος αλλά χώρισε

Ο λόγος για την Χριστίνα Βραχάλη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό, η δημοσιογράφος θα κρατήσει για πρώτη φορά στην αγκαλιά της το παιδί της τον Δεκέμβριο και πλέει σε πελάγη ευτυχίας γι' αυτό κα το φύλο του μωρού είναι κορίτσι.

Χριστίνα Βραχάλη εγκυμοσύνη

Χριστίνα Βραχάλη

Άλλη μία δημοσιογράφος που θα γίνει μαμά

Από τη μία γνωστή τραγουδίστρια, η οποία πρόσφατα δέχθηκε και πρόταση γάμου, αποκαλύφθηκε πως θα γίνει σύντομα μαμά, ενώ την Τρίτη 25/7, μέσα από μία φωτογραφία, αγαπημένη δημοσιογράφος ανακοίνωσε επίσης τα ευχάριστα.

Φορώντας ένα ροζ φόρεμα με κοψίματα στα πλευρά, δείχνοντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως σε λίγους μήνες θα κρατά στα χέρια της το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της.

Ο λόγος για την Σοφία Αλατζά!

Σοφία Αλατζά MEGA

«Η μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής μου κρύβεται στην κοιλίτσα μου! Ένα πλασματάκι που μεγαλώνει και ανυπομονούμε να το πάρουμε στην αγκαλιά μας…

Θα γίνω ΜΑΜΑ

Σε ευχαριστώ Θεέ μου που μου δίνεις το πιο πολύτιμο δώρο του κόσμου.

Νιώθω τόσο ευλογημένη», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Με το καλό!

Διαβάστε επίσης: Χαρές στην ελληνική showbiz: Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά - Οι πρώτες φωτογραφίες από μαιευτήριο το κοριτσάκι του

Σοφία Αλατζά έγκυος