Εξαφανισμένη η Μαρία Ματσούκα: «Είμαι ακόμη στη φάση που αναρρώνω» - Τι συνέβη

"Έσπασε" τη σιωπή της μετά από καιρό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαρία Ματσούκα
Instagram / Μαρία Ματσούκα

Όποιος ακολουθεί την Μαρία Ματσούκα στα social media, θα είχε παρατηρήσει πως εδώ και αρκετό καιρό είχε εξαφανιστεί από αυτά, κάτι που προκάλεσε ανησυχία στους ακόλουθούς της οι οποίοι της έστελναν μηνύματα στο προφίλ της στο Instagram για να δουν εάν είναι όλα καλά.

Την Κυριακή 27/8, λοιπόν, η ίδια "έσπασε" τη σιωπή της δημοσιεύοντας μερικά story, εξηγώντας τι έχει συμβεί. Αυτό που επισήμανε, συγκεκριμένα, είναι το γεγονός πως δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που της χάκαραν τον προσωπικό της λογαριασμό και αυτό την επηρέασε πολύ συναισθηματικά και ακόμη προσπαθεί να συνέλθει.

Δείτε επίσης: «Από την αρχή της εγκυμοσύνης διαγνώστηκα με...» - Η εξομολόγηση της Μαρίας Ματσούκα για τις δυσκολίες που βίωσε πριν γεννήσει

Η εξομολόγηση της Μαρίας Ματσούκα για την εξαφάνισή της

«Μου στέλνετε μηνύματα και με ρωτάτε εάν είμαι καλά. Αναρωτιέστε γιατί έχω χαθεί… Η αλήθεια είναι ότι μετά το χακάρισμα που υπέστη, πέρασα πολύ δύσκολα συναισθηματικά...», είπε αρχικά.

Και επισήμανε: «Η παραβίαση των προσωπικών μου δεδομένων ήταν ένας ψυχολογικός βιασμός και αποφάσισα να απέχω από τα social συνειδητά για κάποιο χρονικό διάστημα. Είμαι ακόμη στη φάση που “αναρρώνω”. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, Το εκτιμώ αφάνταστα. Να είστε όλοι καλά».

Μαρία Ματσούκα εξαφάνιση
Instagram / Μαρία Ματσούκα

Το πρόσωπο του γιου της

Η γνωστή σχεδιάστρια λοιπόν δημοσίευσε μια φωτογραφία του μικρούλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, την οποία συνόδεψε με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο.

Στην λεζάντα έγραψε: «Αυτός είναι ο γιος μου, ο μπέμπης μου, το παιδί μου και σήμερα μπαίνει στον τέταρτο μήνα… Τον κοιτάω και μέσα στα μάτια του αντικρίζω την πηγαία αγάπη, την αγνότητα, την αθωότητα… έπειτα σκέφτομαι όλα τα παιδάκια, όλα τα μωράκια και προσεύχομαι για ένα καλύτερο, ένα ευοίωνο μέλλον…

Ένα μέλλον το οποίο δυστυχώς δεν εξαρτάται μόνο από εμάς τους γονείς, αλλά και από την κοινωνία στο σύνολο ή οποία έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία των γονέων, των κηδεμόνων, των δασκάλων και όλων των ενηλίκων και κατά συνέπεια των παιδιών…

Ελπίζω σε ένα μέλλον, δίχως εμπρησμούς, δίχως βία, χωρίς την ύπαρξη του κορωνοϊού… Για όλα τα παιδιά του κόσμου αξίζει και οφείλουμε να παλέψουμε με όσες δυνάμεις μας έχουν απομείνει…».