Κολυμπούσε σχεδόν γυμνή στη Λίμνη Δόξα - Η ανάρτηση της Κλέλιας Ανδριολάτου που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Δείτε το βίντεο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κλέλια Ανδριολάτου
Instagram / Κλέλια Ανδριολάτου

Η Κλέλια Ανδριολάτου μάγεψε το ελληνικό κοινό μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στον πρώτο κύκλο του Maestro, η οποία ωστόσο είχε ήδη έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram με χιλιάδες ακόλουθους να την παρακολουθούν και να τηνν στηρίζουν στα βήματά της.

Μέσα από αυτόν δημοσιεύει στιγμές από τη δουλειά της, αλλά και από την προσωπική της στιγμη, τις παρέες της και τα ταξίδια με τους φίλους της. Πρόσφατα, μάλιστα, βρέθηκε στη Λίμνη Δόξα και ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο από εκεί, όπου έκανε μπάνιο φορώντας μόνο το κάτω μέρος από το μπικίνι της.

Δείτε επίσης: Νονά στο χωριό Κατάκολο η Κλέλια Ανδριολάτου: Η συγκλονιστική ημιδιάφανη πουά φούστα που φόρεσε στην εκκλησία

Ημίγυμνη στη λίμνη η Κλέλια Ανδριολάτου

Παραλίγο να πάθει πνευμονία στα γυρίσματα του Maestro

Εδώ και λίγες εβδομάδες που ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την δεύτερη σεζόν της αγαπημένης δραματικής σειράς του MEGA, Maestro (δείτε εδώ) ο σκηνοθέτης και το συνεργείο του τρέχουν και δεν φτάνουν για να προλάβουν τις προθεσμίες.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με ένα backstage βιντεο, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, έδωσε λίγες πληροφορίες στους πιστούς τηλεθεατές της σειράς, για τα όσα θα δουν στον δεύτερο κύκλο. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε μια ρομαντική σκηνή με την Κλέλια Ανδριολάτου, μέσα στην θάλασσα, παρά την παγωμένη θάλασσα.

«Reality VS Romantic Scene!!!
Έκανε τόσο κρύο εκείνη την μέρα,αλλά το σώσαμε!!!.. Σύντομα πάλι στο νησάκι μας για τον δεύτερο κύκλο. It was freezing that day but somehow we managed!! Soon we’ll be there again.. , έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης.