Νονά στο χωριό Κατάκολο η Κλέλια Ανδριολάτου: Η συγκλονιστική ημιδιάφανη πουά φούστα που φόρεσε στην εκκλησία

Έλαμπε από ευτυχία

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@klelia_andriolatou
Instagram/@klelia_andriolatou

Κι ενώ τα γυρίσματα για την δεύτερη σεζόν του Maestro συνεχίζονται κανονικά η πρωταγωνίστρια αυτού, Κλέλια Ανδριολάτου, ξέκλεψε λίγο χρόνο για την - ίσως - πιο ευτυχισμένη μέχρι στιγμής ημέρα της ζωής της. Όπως μοιράστηκε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, έγινε νονά μαζί με τον αδερφό της στο παιδί της αδερφή της.

Η ηθοποιός, η οποία είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media μοιράστηκε με τους followers της μέσα από την συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης κάποιες φωτογραφίες από το μυστήριο. Η εμφάνισή της το μόνο σίγουρο είναι πως έκλεψε τα βλέμματα.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ανδριολάτου

«Μια τεράστια γιορτή χαράς αφιερωμένη στην αδερφή μου και στον Διονύση μας ❤️Νονά με τον αδελφό μου στο παιδί της αδελφής μας . Τι άλλο να ζητήσω ; ???????????? Σας ευχαριστούμε όλους για το μοίρασμα και την αγάπη σας!», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Τα τελευταία δυο χρόνια...»

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Gala και στον δημοσιογράφο Κώστα Μπουρούση η Κλέλια μίλησε ανοιχτά για έναν σοβαρό τραυματισμό της αλλά και για τα όσα βίωσε την περίοδο της καραντίνας, λέγοντας πως τα τελευταία δυο χρόνια ήταν δύσκολα.

Έχεις κάποια καθημερινή ιεροτελεστία;

Απολαμβάνω πολύ όταν ξεκινά η μέρα μου ή όταν τελειώνω τη δουλειά μου να πάρω το χρόνο μου και να κάνω το μπάνιο μου, να βάλω τις κρέμες μου, να έχω μια ώρα που φροντίζω το σώμα μου. Από τότε που είχα έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, που ακόμα ταλαιπωρεί την καθημερινότητά μου, προσπαθώ να βρίσκω χρόνο να ακούω το σώμα μου και να το φροντίζω.

Τι τραυματισμός ήταν αυτός;

Έπαθα εξάρθρωση επιγονατίδας και τα τελευταία δύο χρόνια έχω περάσει δύσκολα. Ήμασταν στην καραντίνα όταν το έπαθα. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή, την οποία πληρώνω ακόμα και τώρα. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα ότι μου μιλά το σώμα μου και δεν το καθοδηγώ εγώ. Με ξεπέρασε. Κι έχω μάθει πάρα πολλά μέσα από αυτό.