Άλλος άνθρωπος θα είναι στον 2ο κύκλο του Maestro - Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση της Κλέλιας Ανδριολάτου

Της πάει πολύ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κλέλια Ανδριολάτου
Instagram / Κλέλια Ανδριολάτου

Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες ηθοποιούς, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, που έκανε το κοινό να παραμιλά τους περασμένους μήνες για το σενάριο, τις ερμηνείες και τα μηνύματα που περνά (δείτε εδώ spoiler μεγατόνων για τον δεύτερο κύκλο).

Στο σίριαλ είχε αρκετά κοντά μαλλιά στο φυσικό της χρώμα, που δεν είναι άλλο από το σκούρο ξανθό, ωστόσο πρόσφατα αποφάσισε να κάνει μία αλλαγή στην εμφάνισή της και έτσι "ξέσπασε" στις τρίχες της κεφαλής της. Αφού πέρασαν οι μήνες μετά το τέλος τωνμ γυρισμάτων, το μαλλί της μάκρυνε αρκετά, φτάνοντας το μήκος του μακρύ καρέ, και εκείνη πρόσθεσε νέα πινελιά με το χρώμα. Το έκανε ακόμα πιο ανοιχτό ξανθό και της πάει πολύ!

Διαβάστε επίσης: Πόζαρε ημίγυμνη στο instagram η Κλέλια Ανδριολάτου - Χιλιάδες σχόλια κάτω από την ανάρτησή της

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Κλέλιας Ανδριολάτου

Κλέλια Ανδριολάτου Μαλλιά

Η γνωριμία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Λίγες μέρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα της σειράς στο Netflix (δείτε εδώ πόσα χρήματα θα δώσει η πλατφόρμα), η Κλέλια Ανδριολάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τους κορυφαίους ηθοποιούς που παίζουν στο Maestro, καθώς και στο μεγάλο βήμα που κάνει το έργο προς το εξωτερικό.

Η νεαρή ηθοποιός, εξήγησε παράλληλα, πως λίγο αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη δραματική σχολή, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης την είδε στο Instagram και έτσι αποφάσισε να την προσεγγίσει. Οι δυο τους βγήκαν για έναν καφέ και λίγες μέρες μετά την κάλεσε προκειμένου να πάει στην οντισιόν του Maestro.

Θυμίζουμε πως με το Maestro, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέστρεψε στις οθόνες μας, δώδεκα χρόνια μετά. Το «4» ήταν η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, μετά την ολοκλήρωση της οποίας είχε δηλώσει πως θα στραφεί στη μεγάλη του αγάπη, τον κινηματογράφο, αφού δεν τους άρεσαν οι εκπτώσεις που είχαν αρχίσει να κάνουν οι παραγωγοί λόγω εποχής.

«Δεν ήξερα ότι θα έρθει αυτό που ήρθε, όμως είχα την ανυπομονησία και τη χαρά. Θέλω να πιστεύω ότι για να φτάσω εκεί που θέλω, πρέπει να πάω με πολύ αργό τρόπο. Οπότε, προσπαθώ να ισορροπώ σε αυτές τις δύο δυνάμεις να είμαι προσγειωμένη και προχωράω.

Η αλήθεια είναι ότι όταν έφτασα στους Παξούς άρχιζα να γνωρίζω τους πάντες και να τους χαιρετάω. Όταν συναντήθηκα με τον Χριστόφορο, επειδή είχα ξεκινήσει να διοργανώνω γλέντια και ιστορίες στην πλατεία, και με ρώτησε πώς γίνεται να τους έχω μάθει όλους σε τόσο λίγο καιρό, ενώ εκείνος δεν τους είχε μάθει όλους που ερχόταν πάντα στο νησί. Όλοι οι συντελεστές του Maestro είναι τόσο σπουδαίοι, μοιραζόμαστε τις ανησυχίες μας. Μπορεί να είναι μία δύσκολη σκηνή, έχω ρωτήσει την Μαρία Καβογιάννη τη γνώμη της για το πώς να παίξω σε αυτή τη σκηνή. Θα βοηθήσουμε η μία την άλλη. Όλοι είμαστε δεμένοι μεταξύ μας.

Και τα νέα παιδιά που είμαστε στην σειρά είμαστε σαν μία γροθιά. Ακόμα και με τους πιο καταξιωμένους, που είναι σε πιο μεγάλη ηλικία από εμάς.

Δεν το φανταζόμουν ότι θα πάρω τον ρόλο αλλά το ήθελα πάρα πολύ. Όταν τελείωσα τη σχολή να βρω δουλειά, ήταν υπέροχο αυτό. Με βρήκε μέσα από τη δραματική σχολή και είχε περιγράψει σε κάποιους δασκάλους μου τι περίπου ψάχνει και κάποιος του είπε για μένα και έτσι με έψαξε στο ίνσταγκραμ, είδε τη «φάτσα» μου, κι μου ζήτησε να πιούμε έναν καφέ», είπε αρχικά η Κλέλια Ανδριολάτου.

Για το Netflix, σχολίασε: «Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι θα συμβεί κάτι. Είμαι χαρούμενη που θα ταξιδέψει αυτή η δουλειά σε όλον τον κόσμο και χαίρομαι που η Ελλάδα θα κάνει μία αρχή για να μπουν και άλλες δουλειές που αξίζουν. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι θα αλλάξει κάτι, αν αλλάξει, έχουμε 2η σεζόν και σε λίγους μήνες θα ξεκινήσουμε γυρίσματα.

Εγώ είχα δει τα επεισόδια στο σπίτι του Χριστόφορου παπακαλιάτη μαζί με την ομάδα. Όμως όταν διάβαζα ο σενάριο δεν γνώριζα πως θα κινηματογραφηθεί όλο αυτό, οπότε όταν το είδα σαν σειρά εκεί ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό που διάβαζα. Με συγκινούν κάποιες σκηνές. Στο τέλος θα γίνει μία αποκάλυψη και τι θα γίνει με τον φόνο και τι θα γίνει με τους ήρωες».