Πόζαρε ημίγυμνη στο instagram η Κλέλια Ανδριολάτου - Χιλιάδες σχόλια κάτω από την ανάρτησή της

Τόλμησε μία extreme φωτογράφιση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι μια ηθοποιός με πολύ μεγάλο ταλέντο, η οποία θα μας απασχολήσει σίγουρα στο μέλλον, αφού από την συμμετοχή της και μόνο στο Maestro βλέπουμε να έχει κάνει χαμό.

Η ηθοποιός έχει κάνει και άλλα βήματα στην ηθοποιία πέρα από αυτό στη σειρά του Mega, ωστόσο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κατάφερε να αναδείξει και κομμάτια της, που το κοινό δεν ήξερε.

«Δεν το φανταζόμουν ότι θα πάρω τον ρόλο αλλά το ήθελα πάρα πολύ. Όταν τελείωσα τη σχολή να βρω δουλειά, ήταν υπέροχο αυτό. Με βρήκε μέσα από τη δραματική σχολή και είχε περιγράψει σε κάποιους δασκάλους μου τι περίπου ψάχνει και κάποιος του είπε για μένα και έτσι με έψαξε στο ίνσταγκραμ, είδε τη «φάτσα» μου, κι μου ζήτησε να πιούμε έναν καφέ.

«Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι θα συμβεί κάτι. Είμαι χαρούμενη που θα ταξιδέψει αυτή η δουλειά σε όλον τον κόσμο και χαίρομαι που η Ελλάδα θα κάνει μία αρχή για να μπουν και άλλες δουλειές που αξίζουν. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι θα αλλάξει κάτι, αν αλλάξει, έχουμε 2η σεζόν και σε λίγους μήνες θα ξεκινήσουμε γυρίσματα.

Εγώ είχα δει τα επεισόδια στο σπίτι του Χριστόφορου παπακαλιάτη μαζί με την ομάδα. Όμως όταν διάβαζα ο σενάριο δεν γνώριζα πως θα κινηματογραφηθεί όλο αυτό, οπότε όταν το είδα σαν σειρά εκεί ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό που διάβαζα. Με συγκινούν κάποιες σκηνές. Στο τέλος θα γίνει μία αποκάλυψη και τι θα γίνει με τον φόνο και τι θα γίνει με τους ήρωες», είχε η πει η Κλέλια για τη γνωριμία της με τον Παπακαλιάτη και τη συμμετοχή της σειράς στο Netflix.

Οι αντιδράσεις κάτω από την ημίγυμνη φωτογραφία της Κλέλιας Ανδριολάτου

Για την ώρα περιμένουμε τη δεύτερη σεζόν του σίριαλ και έτσι λοιπόν απολαμβάνουμε για την ώρα την Κλέλια μέσα από συνεντεύξεις της στην τηλεόραση αλλά και από εκκεντρικές αναρτήσεις, που κάνει στo instagram.

Λίγο μετά το δείπνο, που απήλαυσε με τον Παπακαλιάτη (δείτε εδώ το βίντεο, που μας έβαλε σε σκέψεις), την Πέμπτη 5/1 η Κλέλια δημοσίευσε μια φωτογραφία της στα social media, που έκανε χαμό.

Με γυρισμένη την πλάτη την είδαμε, την ώρα που έβγαζε τη μπλούζα της με τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της να πέφτουν ''βροχή'', με τις φωτιές μάλιστα να επικρατούν.

Ανδριολάτου topless
Ανδριολάτου σχόλια