Ρομαντικό δείπνο για τους Κλέλια Ανδριολάτου και Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο

Η ανάρτηση της!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ρομαντικό δείπνο για τους Κλέλια Ανδριολάτου και Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο

Μπορεί η επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη , «Maestrο» να ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο που σχολιάστηκε αρκετά από το κοινό (δείτε εδώ τις εντυπώσεις) και να είναι διαθέσιμο στο Netflix, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι συντελεστές της σειράς θα κόψουν την επικονωνία και τις συναντήσεις τους.

Το βράδυ της Τετάρτης (4/1) στο σπίτι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, έγινε μια "συνάντηση" μεταξύ αυτού και της "μούσας" του, Κλέλια Ανδριολάτου.

Η φωτογραφία των Παπακαλιάτη και Ανδριολάτου

Το βράδυ της Τετάρτης, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η νεαρή ηθοποιός που αποθεώθηκε για την συμμετοχή της στο Maestro, γνωστοποίησε την συνάντηση της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Οι δύο πρωταγωνιστές βρέθηκαν για φαγητό και συζήτηση.

Άλλωστε έχουν πολύ καλή σχέση, πράγμα που φαίνεται και μέσα από τις διάφορες αναρτήσεις που κάνουν στα social media με κοινά στιγμιότυπα. Η 26χρονη φωτογράφησε τον δημιουργό του «Maestro» σκεπτικό, να στηρίζει το κεφάλι στο χέρι του, ενώ κάθεται απέναντί της. Τη φωτογραφία συνόδευσε με τη φράση «Σοβαρή σύσκεψη» και πρόσθεσε emoji με μία καρδιά.

Με φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας έδειξε τα αναμμένα κεριά στο τραπέζι της. Η ίδια μάλιστα φωτογράφισε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος είχε μια μάλλον σκεφτική έκφραση στο πρόσωπό του.

Και φυσικά μας άφησε σε αγωνία για το περιεχόμενο της συζήτησης και εάν είχε σχέση με τον 2ο κύκλο της σειράς.

Τα λόγια του πρώην συντρόφου της Κλέλια Ανδριολάτου για αυτή

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό Μας βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (1/12) ο Ρένος Ρώτας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην 3χρονη σχέση που είχε με την πρωταγωνίστρια του Maestro, Κλέλια Ανδριολάτου (δείτε εδώ με ποια ηθοποιό ακούγεται έντονα πως είναι σήμερα σε σχέση ο ηθοποιός).

Οι δυο τους έχουν χωρίσει εδώ και μερικά χρόνια, ωστόσο όπως εξομολογήθηκε ο ηθοποιός, εξακολουθούν να διατηρούν μέχρι και σήμερα, εξαιρετικές σχέσεις.

Μάλιστα, ο Ρένος Ρώτας αποκάλυψε πως πέρα από την Κλέλια, έχει κρατήσει επαφές και με την οικογένειά της μιας και πρόκειται για εξαιρετικούς ανθρώπους.

«Ήμασταν μαζί 3 χρόνια. Η σχέση μας τώρα είναι εξαιρετική. Δεν ήταν εξαρχής εφικτό ούτε δεδομένο. Θεωρώ πως δουλέψαμε και οι δύο σε προσωπικό επίπεδο για να μπορούμε να έχουμε αυτή τη σχέση που έχουμε σήμερα. Να μπορούμε να στείλουμε ένα μήνυμα στα όμορφα και τα δυσάρεστα της ζωής.

Έχω εξαιρετική σχέση και με την οικογένειά της. Δε θα μπορούσα να μην τους μιλάω. Είναι υπέροχοι άνθρωποι όλοι και η Κλέλια έχει εξελιχθεί σε έναν υπέροχο άνθρωπο και ηθοποιό. Την καμαρώνω πάρα πολύ.

Σίγουρα αυτό θα δημιουργήσει θέμα στην επόμενη σχέση ή έχει δημιουργήσει στο παρελθόν. Τι να κάνουμε; Είναι μέσα στα πράγματα που δε θα ασχοληθώ με το αν στενοχωριέται κάποιος. Θα ξεφύγω από τα πρέπει. Εγώ είμαι έτσι. Εμένα δε θα με πείραζε. Έχω μάθει να θωρακίζομαι όταν καταλαβαίνω ότι πρόκειται για κάτι αθώο και ειλικρινές» ανέφερε ο Ρένος Ρώτας.