«Το βράδυ είμασταν μαζί και την επομένη "έφυγες"...» - Σπαράζει η Κατερίνα Λένη

«Αφήσαμε τόσα στη μέση...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κατερίνα Λένη
Instagram / Κατερίνα Λένη

Δύσκολες ώρες είναι οι τελευταίες για την Κατερίνα Λένη, καθώς η στεναχώρια που βιώνει για την απώλεια ενός καλού της φίλου, δεν την αφήνει να ησυχάσει. Όπως αποκάλυψε με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Κυριαή 27/8, ο ίδιος έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο.

Δημοσίευσε, λοιπόν στο προφίλ της μερικές φωτογραφίες τους από την τελευταία τους έξοδο, όπου γελούσαν πίνοντας κρασί και τρώγοντας παράλληλα, λέγοντας τα νέα τους, και τις συνόδευσε με ένα μακροσκελές και άκρως συγκινητικό κείμενο.

Δείτε επίσης: «Όταν μου έγινε η πρόταση να συμμετέχω στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου...» - Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της Κατερίνας Λένη

Η σπαρακτική ανάρτηση της Κατερίνας Λένη για την απώλεια του φίλου της

«Σαν σήμερα.. σαν τώρα! 1 χρόνο τώρα κατακλύζουν το μυαλό μου ερωτήματα που μένουν αναπάντητα και χιλιάδες σκέψεις.. Το βράδυ είμασταν μαζί και την επομένη έφυγες μόνος σου και αθόρυβα! Αχ ρε Λευτέρη..

Θυμάσαι το ταξίδι στην Θεσσαλονίκη; Τότε που με πήρες τηλέφωνο και σου είπα Λευτέρη δεν είμαι καλά.. Μου είπες ΕΡΧΟΜΑΙ!!!!
Ξεκίνησες μέσα στη νύχτα, έκαψες την μηχανή, παράτησες το αυτοκίνητο, πήρες άλλο και ήρθες να με πάρεις αγκαλιά! … Ήρθα μου είπες και θα έρχομαι όπου και να είσαι!! Και τώρα σιωπή, τόσο εκκωφαντική..

Και πως να γλιτώσει κανείς από τις Ερινύες;;; Έρχονται σιωπηλά και τρώνε το μέσα μου.. Αφήσαμε τόσα στη μέση … Εκείνη την μπουγάτσα δεν προλάβαμε να την φάμε, ούτε κατάδυση κάναμε μαζί και ούτε την εκδρομή που τόσο πολύ ήθελες και τόσα πολλά ακόμη!!!! Όμως,

Ξέρω πως θα ανταμώσουμε και πάλι και τότε θα είναι σαν γιορτή και θα έχουμε να πούμε πάλι τόσα πολλά! Άσε που θα σε πάω στων αγγέλων τα μπουζούκια, γιατί στο χρωστάω.. Σ´ αγαπώ πουλάκι μου, ως εκεί ψηλά!!!!!», έγραψε η Κατερίνα Λένη