«Τότε είναι που η κατάσταση γίνεται κρίσιμη» - Στο νοσοκομείο η Ιφιγένεια Τζόλα

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μεγάλη ανησυχία προκλήθηκε στο πάρτι γενεθλίων της Ζωής Γεράζη, η οποία υποδύεται στην σειρά, Γη της Ελιάς την Ειρήνη, καθώς η συμπρωταγωνίστρια της, Ιφιγένεια Τζόλα - η οποία ήταν καλεσμένη - οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια με δυο αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Ιφιγένεια αποκάλυψη πως έπαθε αλλεργικό σοκ και έπρεπε να της δωθούν οι πρώτες βοήθειες. Την κατάσταση ωστόσο έκανε κρίσιμη το γεγονός πως δεν έχει ανακαλύψει ακόμη σε τι έχει αλλεργία...

Οι αναρτήσεις της Ιφιγένειας Τζόλα από το νοσοκομείο

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές. Ευτυχώς το ξεπέρασα γρήγορα… Η αλλεργία είναι δύσκολο πράγμα πόσο μάλλον όταν ακόμα δεν έχεις ανακαλύψει σε τι έχεις και ανά πάσα στιγμή εξαπλώνεται παντού όπου τότε είναι που γίνεται η κατάσταση κρίσιμη. Αυτό έγινε σε εμένα χθες αλλά με τη βοήθεια των γιατρών στο Ασκληπιείο, το ξεπέρασα και τους ευχαριστώ πολύ!!!» έγραψε η νεαρή ηθοποιός στο Instagram σχετικά με την υγεία της.

Δείτε επίσης: Χείμαρρος η Ιφιγένεια Τζόλα για την νευρική ανορεξία

Ιφιγένεια Τζόλα νοσοκομείο

Η Γη της Ελιάς Ιφιγένεια Τζόλα νοσοκομείο

Η αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό YOU

Συνέντευξη στην Τζώρτζια Συρίχα και στο περιοδικό YOU παραχώρησε η Ιφιγένεια Τζόλα, και μεταξύ άλλων έκανε πολλά... spoilers, όχι για τη «Γη της Ελιάς» του MEGA, όπου ανανέωσε το ραντεβού της για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αλλά για την προσωπική της ζωή και διάφορες καταστάσεις που της έχουν τύχει. Αλήθεια, πώς σκέφτεται τον ιδανικό σύντροφο η Βασιλική;

Προτάσεις γάμου σου κάνουν μέσω μηνυμάτων;

Ναι και μου έχουν στείλει “άσε τον Φίλιππο και παντρέψου εμένα”.(γέλια)

Απόρριψη από κάποιον έχεις δεχτεί;

Δεν κάνω σχεδόν ποτέ εγώ την πρώτη κίνηση. Μπορεί με κάποιον τρόπο να δείξω το ενδιαφέρον μου, αλλά, είμαι παραδοσιακή, δεν θέλω να κάνω το πρώτο βήμα.

Η Ιφιγένεια Τζόλα για το περιοδικό YOU

Έχεις ζήσει μεγάλο έρωτα;

Ναι έχω βιώσει πολύ έντονα την αγάπη για κάποιον...

Έχεις πληγωθεί από έρωτα και εάν ναι πως το ξεπερνάς;

Ναι έχω πληγωθεί από έρωτα, αλλά δεν τον ξεπερνάω κλεισμένη στο σπίτι σε καμία περίπτωση, δεν αλλάζω την καθημερινότητά μου. Αντιλαμβάνομαι κάτι τέτοιες στιγμές, επειδή είμαι και λίγο ρομαντική, ότι δεν έτυχε αυτό το πρόσωπο να είναι ο δικός μου πρίγκιπας στο δικό μου παραμύθι.

Εμμονικός θαυμαστής έχει υπάρξει;

Ναι έχει υπάρξει. Είχε εντοπίσει κάποια συγκεκριμένα μέρη όπου βρισκόμουνα πιο συχνά και με περίμενε. Του μίλησα στα ίσα και με ψυχραιμία και κατάφερα να τον απομακρύνω όταν του είπα ότι δεν έχω διάθεση για κάτι παραπάνω.

Η Ιφιγένεια Τζόλα για το περιοδικό YOU

Χυλόπιτα έχεις ρίξει;

Ναι, έχει χρειαστεί (γέλια)

Κινητό συντρόφου σου έχεις ψάξει;

Δεν θα το έκανα ποτέ στη ζωή μου. Σέβομαι τον άλλον και δεν θα έκανα κάτι που δεν θα ήθελα να μου κάνουν, δεν θα παραβίαζα ποτέ τα όρια του άλλου.

Ο ιδανικός σύντροφος για σένα πως είναι;

Με χιούμορ και καλή διάθεση, στοργικός, που θα αγωνίζεται να με κατακτήσει και θα συμπορεύεται μαζί μου.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα