Κλέλια Ανδριολάτου: Ημίγυμνη στην Λίμνη Δόξας η πρωταγωνίστρια του Maestro - Πόζαρε ανάποδα φορώντας μόνο το κάτω του μαγιό

Η "καυτή" πόζα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη πως έγινε νονά στο χωριό Κατάκολο μέσω ανάρτησης, η Κλέλια Ανδριολάτου συνέχισε τις διακοπές της. Μαζί με την παρέα της λοιπόν, βρέθηκαν στην Λίμνη Δόξας. Εκεί έστησαν το υπόστεγο τους και απόλαυσαν όμορφες στιγμές δίπλα στο νερό και τη φύση.

Στο προφίλ της στο Instagram, μοιράστηκε διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από την εξόρμηση τους, δείχνοντας πόσο όμορφα περνάει, λίγο πριν ξεκινήσουν για τα καλά τα γυρίσματα για το νέο κύκλος της σειράς του MEGA, Maestro.

H "καυτή" πόζα της Κλέλιας Ανδριολάτου

Ανάμεσα στις φωτογραφίες της, ήταν και εκείνη όπου η Κλέλια Ανδριολάτου πόζαρε φορώντας μόνο το κάτω του μαγιό της, κάνοντας γέφυρα μέσα στη λίμνη.

Τα σχόλια λοιπόν, πήραν "φωτιά".

Spoiler για τη σειρά Maestro

Η σειρά, που ήρθε και αγαπήθηκε στην Ελλάδα και ύστερα της ανοίχθηκε η πόρτα για τη παγκόσμια τηλεόραση είναι σε φάση γυρισμάτων για τη δεύτερη σεζόν, που πλησιάζει! Ο λόγος; Για το Maestro φυσικά.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει δώσει κάποια μικρά spoilers για τη νέα σεζόν (δείτε εδώ), καθώς επίσης έχει γίνει γνωστό, πως το σενάριο θα εμπλουτιστεί με νέους ηθοποιούς, που θα εισβάλλουν στο σίριαλ.

Η αδερφή του Aντίννοου Αλμπάνη θα μπει ξαφνικά στη δεύτερη σεζόν με σκοπό να το βοηθήσει σε μία δύσκολη απόφαση, την οποία θα ενσαρκώσει η Λένα Παπαληγούρα, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη της στο ΤΥΠΟΣ TV.

Θα κάνεις γκεστ εμφάνιση στο Maestro;

«Ναι! Με πήρε ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που τον θαυμάζω και τον εκτιμώ τρομερά. Χαίρομαι που αυτή η σειρά έχει ταξιδέψει στο Netflix. Νιώθω υπερήφανη που η δουλειά του Χριστόφορου είναι σε αυτή την πλατφόρμα. Θα κάνω λοιπόν ένα μικρό γκεστ, είπα αμέσως το «ναι»!

Λένα Παπαληγούρα