Φιλιόντουσαν δίπλα στο κύμα - Η πρώτη φωτογραφία του Θοδωρή Μισόκαλου με τη νέα του σύντροφο

Ερωτευμένος ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ερωτευμένος είναι ο Θοδωρής Μισόκαλος, ο μικρός αδερφός της Ελένης Μενεγάκη. Μετά το χωρισμό από την πρώην αγαπημένη του (δείτε ποια ήταν), έχει βρει την αγάπη στα μάτια μελαχρινής καλλονής.

Ο Θοδωρής μάλιστα, δημοσίευσε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Συγκεκριμένα, πόσταρε το φιλί που αντάλλαξαν δίπλα στο κύμα.

Αυτή είναι η σύντροφος του Θοδωρή Μισόκαλου

Ο λόγος για την Δώρα Κλειδέρη, η οποία εργάζεται σε γνωστό κατάστημα στο Κολωνάκι. Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και ερωτευμένο, όπως άλλωστε φαίνεται και στην φωτογραφία.

Θοδωρής Μισόκαλος σύντροφος

Με τι ασχολείται

Ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη, μπορεί να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο βρίσκεται πάντα στο πλευρό της αδερφής του αθόρυβα. Ο Θοδωρής Μισόκαλος μπορεί να έχει απασχολήσει στο παρελθόν με την σχέση που, όμως πλέον δεν βγάζει τίποτα στη δημοσιότητα.

Ο Θοδωρής λοιπόν, είναι γνωστό ότι έχει σπουδάσει Νομική στην Αγγλία και την Κύπρο και είχε δουλέψει ένα διάστημα σε δικηγορικό γραφείο στο Κολωνάκι ως ασκούμενος, όμως πλέον αυτό είναι παρελθόν.

Ο Νίκος Γεωργιάδης το 2020 είχε αποκαλύψει σε εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα τα νέα επαγγελματικά βήματα του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, ο Θοδωρής Μισόκαλος από το 2019 έχει αναλάβει το μάνατζμεντ της επιχείρησης του Μάκη Παντζόπουλου στην Άνδρο.

Αδερφός Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρής Μισόκαλος δουλειά