«Στημένο» - Η ηθοποιός που έπιασε την ανθοδέσμη στο γάμο της Ευγενίας Δημητροπούλου

Βίντεο ντοκουμέντο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Στημένο» - Η ηθοποιός που έπιασε την ανθοδέσμη στο γάμο της Ευγενίας Δημητροπούλου

Την Κυριακή 27/8 η Ευγενία Δημητροπούλου παντρεύτηκε με θρησκευτικό τον σύζυγό της, Στέλιο Βαλτάκη ενώ μετά το μυστήριο, πραγματοποιήθηκε και η βάφτιση της κορούλας τους. Την μικρή το ζευγάρι την υιοθέτησε λίγο μετά τον πολιτικό τους πριν από περίπου 2 χρόνια.

Ο γάμος λοιπόν έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ έγινε γνωστός μέσα από τα social media, όπου οι καλεσμένοι έκαναν αναρτήσεις και η ηθοποιός τις αναδημοσίευσε στο προφίλ της.

Τα βλέμματα όλα τράβηξε το εντυπωσιακό νυφικό της μετά στο οποίο έδειχνε σαν πριγκίπισσα. Ήταν τούλινο με διάφορες λεπτομέρειες στο πάνω μέρος, ενώ τα μαλλιά της κοσμούσε ένα μακρύ πέπλο - δείτε εδώ φωτογραφίες.

Μετά τα δυο μυστήρια, του γάμου και της βάφτισης, ακολούθησε γλέντι για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο χορός μάλιστα του ζευγαριού υπό τη μελωδία ενός ρομαντικού τραγουδιού, έκανε τους πάντες να συγκινηθούν - δείτε βίντεο.

Ποια έπιασε την ανθοδέσμη της Ευγενίας Δημητροπούλου

Όταν έφτασε η ώρα να πετάξει η νύφη την ανθοδέσμη, όλες οι ελεύθερες έκατσαν πίσω από την Ευγενία Δημητροπούλου. Τελικά την έπιασε μια ηθοποιός και κολλητή φίλης της.

Ο λόγος για την Δέσποινα Τσούτσα με την είχαν συνεργαστεί στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος και από τότε έγινε κολλητές φίλες.

Μάλιστα, στο τέλος του βίντεο ακούγεται ένα "στημένο" χιουμοριστικά πάντα.

Αυτός είναι ο σύζυγος - πλέον - της Ευγενίας Δημητροπούλου

Ευγενία Δημητροπούλου σύντροφος στέλιος βλατάκης νευροχειρούργος

Ο σύντροφος της πανέμορφης ηθοποιού κατάγεται από την Κρήτη και όσοι τον γνωρίζουν καλά μιλάνε για ένα αρσενικό παλαιάς κοπής, πραγματικό τζέντλεμαν, που από την πρώτη στιγμή σε κατακτά...