Το γοργονέ νυφικό, το γλέντι και ο πρώτος χορός του ζευγαριού - Παντρεύτηκε η πρώην σύντροφος του Άνθιμου Ανανιάδη, Μαρία Νεφέλη Γαζή

Οι αναρτήσεις στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το γοργονέ νυφικό, το γλέντι και ο πρώτος χορός του ζευγαριού - Παντρεύτηκε η πρώην σύντροφος του Άνθιμου Ανανιάδη, Μαρία Νεφέλη Γαζή

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η πρώην σύντροφος του Άνθιμου Ανανιάδη, Μαρία Νεφέλη Γαζή. Η αθλήτρια και χορεύτρια latin ένωσε για πάντα τη ζωή της με τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Χατζίδη την Κυριακή 27/8.

Καλεσμένοι ήταν καλοί φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες και μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι με την πίστα να είναι γεμάτη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Μαρία Νεφέλη Γαζή έδειχνε εντυπωσιακή μέσα στο γοργονέ νυφικό της. "Αγκάλιαζε" άψογα το σώμα της, ενώ την παράσταση "έκλεψε" και το στέμμα στα μαλλιά που ολοκλήρωνε την εμφάνιση της.

Ένα από τα όμορφα γεγονότα στο γάμο, ήταν και ο χορός του ζευγαριού ο οποίος ήταν υπερπαραγωγή.

Την ίδια ημέρα μάλιστα έγινε και ο γάμος της Ευγενίας Δημητροπούλου!

Φωτογραφίες από το γάμο της Μαρίας Νεφέλης Γαζή

Μαρία Νεφέλη Γαζή γάμος

Μαρία Νεφέλη Γαζή γάμος σύζυγος

Μαρία Νεφέλη Γαζή σύζυγος

Μαρία Νεφέλη Γαζή γάμος νυφικό

Που βρίσκεται σήμερα ο Άνθιμος Ανανιάδης

Ο Άνθιμος Ανανιάδης την εποχή που προβαλλόταν η σειρά Μαρία η Άσχημη μέσα από τη συχνότητα του MEGA, είχε θεωρηθεί από πολλές γυναίκες ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες και όχι άδικα αν θυμάται κανείς τη σειρά. Το όνομα τους ακουγόταν παντού και είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Από το 2008 όμως που ολοκληρώθηκε η σειρά, δεν τον είδαμε να πρωταγωνιστεί σε κάποια άλλη. Αφιερώθηκε περισσότερο στον κινηματογράφο και στο θέατρο. Τελευταία του συμμετοχή σε ταινία ήταν το 2014 στο Foreign Relastios που ήταν μικρούς μήκους, ενώ στο θέατρο το 2017 στην παράσταση Dorian gray Frames.

Τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της τηλεόρασης. Οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι σπάνιες, ενώ πιο ενεργός είναι στο προφίλ του στο Instagram, που μοιράζεται διάφορες φωτογραφίες με τη σύντροφό του.

Στο πρόσωπο δεν έχει αλλάξει πολύ, το μόνο φανερό είναι πως στο πρόσωπο είναι πιο άνδρας από το νεαρό Αλέξη Μαντά που γνωρίσαμε. Επίσης είναι πολύ πιο γυμνασμένος.