«Τώρα κάνεις την Φαίη, είσαι η Φαίη» - Το σχόλιο των Δεκατιανών στην πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ για την Σκορδά

Τα πρώτα λόγια Γιάννη Πιτταρά και Γιώργου Γρηγοριάδη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τώρα κάνεις την Φαίη, είσαι η Φαίη» - Το σχόλιο των Δεκατιανών στην πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ για την Σκορδά

Οι Δεκατιανοί επέστρεψαν στον ΣΚΑΙ κάνοντας πρεμιέρα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Γιάννης Πιτταράς και Γιώργος Γρηγοριάδης καλησπέρισαν το τηλεοπτικό κοινό επιστρέφοντας στις επάλξεις με ένα διαφορετικό πρόγραμμα μέχρι την επιστροφή της Φαίης Σκορδά (η οποία τώρα μπήκε στο καινούργιο της σπίτι).

Συγκεκριμένα, το τηλεοπτικό κοινό θα προβάλλεται 7/7 καλύπτοντας και τις ώρες της παρουσιάστριας. Άρα κάθε ημέρα από Δευτέρα μέχρι Κυριακή για τις επόμενες 2 εβδομάδες θα μεταφέρουν όλο το κλίμα.

Το σχόλιο των Δεκατιανών για την Φαίη Σκορδά

«Καλή σεζόν και καλή σχολική χρονιά. Αν ήταν σχολική χρονιά, θα ήσουν μικρότερος ηλικιακά, δεν θα είχες φουρτούνες στο κεφάλι σου και θα ξεκινούσες αργότερα την εκπομπή, το πρώτο δεκαήμερο. Θα είμαστε εδώ για τις επόμενες δύο εβδομάδες καθημερινά και εννοείται και το Σαβ/κο, γιατί η εκπομπή μας είναι κανονικά Σαβ/κο για αυτό και λέγεται Δεκατιανοί», είπε ο Γιάννης Πιτταράς.

«Τώρα κάνεις την Φαίη, είσαι η Φαίη» σχολίασε με χιούμορ ο Γιώργος Γρηγοριάδης.

Τι ώρα θα παίζει η εκπομπή της

Το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη στην εκπομπή του OPEN, Καλοκαίρι Yes, αναφέρει πως η παρουσιάστρια θα παραμείνει στο κανάλι, αλλά τίποτα δεν θα είναι ίδιο πια.

Πιο συγκεκριμένα, αν και ακόμα δεν έχουν πέσει υπογραφές και ανακοινώσεις, έχει διαρρεύσει πως αρχισυντάκτρια της εκπομπής θα είναι η Αγγελική Γιαννακοπούλου που ήταν για πολλά χρόνια στο "Καλό Μεσημεράκι".

Μάλιστα, η εκπομπή θα μεταδίδεται στη ζώνη 12:00-14:00 και η θεματική δεν θα έχει καμία σχέση με την παλιά, αφού δεν θα υπάρχει η στήλη των ζωδίων και της μαγειρικής, ενώ θα υπάρχουν μικρές δόσεις από την ενημέρωση.

Όσον αφορά στην ομάδα που θα έχει στο πλευρό της η Φαίη Σκορδά, όλα δείχνουν, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, πως η ίδια θα "αποκτήσει" το πάνελ της Ελένης Τσολάκη από το Open Weekend, ξεκινώντας με την Μαρία Φραγκάκη (δείτε εδώ τι απάντησε η ίδια), τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον Άγγελο Βουράκη.