Πρώτες διακοπές για τη Ζέτα Δούκα μετά το χωρισμό της - Οι αποκαλυπτικές πόζες με μαγιό και το όλο νόημα μήνυμα

Δεν ήταν μόνη της αλλά με καλή παρέα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ζέτα Δούκα πέρασε ένα ανέμελο καλοκαίρι γεμίζοντας τις μπαταρίες της πριν τη έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν με αποδράσεις σε παραλίες της Αττικής αλλά και στα αγαπημένα της νησιά από τα πολλά, που διαθέτει η Ελλάδα.

Με αναρτήσεις της ηθοποιού στο instagram βλέπαμε, πως περνάει το χρόνο της, καθώς θα πρέπει στο σημείο αυτό να τονίσουμε, πως φέτος το καλοκαίρι ήταν αρκετά διαφορετικό για τη Ζέτα Δούκα.

Ο λόγος αφορά στο χωρισμό της από τον πρώην σύντροφο της, Μιχάλη Χατζηαντωνά με τον οποίο αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους μετά από χρόνια κοινής ζωής. Η Λευκάδα και η Αστυπάλαια λοιπόν (δείτε εδώ εντυπωσιακή φωτογραφία της με μαγιό) ήταν τα νησιά, που χαλάρωσε η Δούκα με την παρέα της, με το τελευταίο της post στο instagram να λέει πολλά!

Οι πρώτες καλοκαιρινές διακοπές της Ζέτας Δούκα μετά το χωρισμό της

«Αποχαιρετώντας τη Λευκάδα κι ένα δύσκολο γενικότερα καλοκαίρι.
Με την καλύτερη- και πιο απαιτητική- παρέα που θα μπορούσα να έχω , τη κόρη μου.
Με παλιούς και νέους φίλους.
Με πολύ τραγούδι, χορό , γέλια , ποτά, συννεφιές και βροχές ( εντός κι εκτός).

Ευχαριστώ Αρτεμις, Νινα, Ερωφίλη,Χρήστο , Αποστόλη, Σίσσυ, Ιάσονα και Βάσω για τα όμορφα που ζήσαμε.
Thank you Louise, Angus, Finn , Daisy for the best times we always spend together», έγραψε η Ζέτα Δούκα.

Οι δηλώσεις της Δούκα για τον γάμο

«Δεν παντρεύτηκα και ούτε θα παντρευτώ. Γιατί να παντρευτώ; Ούτε σύμφωνο συμβίωσης κάναμε γιατί είδαμε ότι δεν έχει καμία σημασία. Αναγνωρίσαμε το παιδί και κάναμε ονοματοδοσία. Απλώς πήγαμε και οι δυο μαζί. Αυτή είναι η διαφορά. Αν είσαι παντρεμένος μπορεί να πάει μόνο ο πατέρας. Αν δεν είσαι πρέπει να πάνε και οι δυο. Έχω φορέσει νυφικά. Δεν μου έχει έρθει ποτέ να θέλω να φορέσω το νυφικό. Και ο Μιχάλης το ίδιο είναι, εμείς είμαστε δεμένοι μια ζωή δεν χρειαζόμαστε καμία εκκλησία και καμία υπογραφή ούτε σε Δημαρχείο ούτε πουθενά για να δεθούμε, να θεωρήσουμε ότι είμαστε συνδεδεμένοι.

Με την θρησκεία δεν τα πάω πολύ καλά. Δεν πιστεύω σε καμία θρησκεία ότι είναι κάτι που μπορεί να προάγει το μυαλό σου. Πιστεύω πάρα πολύ στην ενέργεια, στην αγάπη, στο υπερβατικό που μπορεί να λέγεται αέρας, χώμα, Θεός, ούτε ή αλλιώς όλοι είμαστε φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της 4 χρόνια πριν.

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση

Η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς είχαν κάνει την τελευταία κοινή δημόσια εμφάνισή τους τον Οκτώβριο του 2022, στην πρεμιέρα της παράστασης «Φιλουμένα Μαρτουράνο» στο θέατρο Χορν. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους είχε αποθανατίσει χαμογελαστούς και αγκαλιά.

Ζέτα Δούκα - Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Γιατί δεν παντρεύτηκαν ποτέ - Η τελευταία κοινή εμφάνισή τους

Η διαφορά ηλικίας

«Με τον Μιχάλη έχουμε πολλά κοινά σημεία στον τρόπο σκέψης. Ωστόσο τα χρόνια που μας χωρίζουν γιατί εκείνος είναι οκτώ χρόνια μικρότερός μου είναι ένα σημείο αιχμής. Αν είχαμε την ίδια ηλικία, πιθανότατα να ήμασταν ακριβώς στο ίδιο σημείο. Τώρα έχουμε κάποια πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε».