Με boho μακρύ φόρεμα στην Επίδαυρο - Η απίστευτη ομοιότητα της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με την κόρη της

Η κοινή έξοδός τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έχει φέρει μια κόρη στη ζωή, με την οποία μοιάζει αρκετά και μάλιστα έχει τη χαρά να τη βλέπει να ακολουθεί τα ίδια επαγγελματικά βήματα με εκείνη, μιας και την έχει κερδίσει ο χώρος της υποκριτικής.

Μαμά και κόρη έχουν ιδιαίτερη σχέση και απολαμβάνουν τις κοινές εξόδους σε θεατρικές παραστάσεις. Πρόσφατα μάλιστα ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr τις απαθανάτισε μαζί στην Επίδαυρο στην παράσταση "Οιδίπους Τύραννος''.

H έξοδος της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με την κόρη της, Μαρία Χάνου

Οι δύο τους είναι εμφανώς ανανεωμένες από το καλοκαίρι, με το χαμόγελο στο στόμα. Από την ολόσωμη μάλιστα λήψη τους καταλαβαίνει κανείς, πως έχουν παρόμοιο γούστο τα ρούχα, επιλέγοντας boho και αέρινη ενδυμασία, που τους ταιριάζει άψογα (δείτε εδώ τον πρώην σύζυγο της Κωνσταντινίδου).

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Ο σύντροφος της Μαρίας Χάνου και οι δηλώσεις για το γάμο

«Είμαι πολύ συγκινημένη είναι η αλήθεια. Θυμάμαι πράγματα... είναι συγκινητικό. Είναι όμως και χαρούμενο, δεν έχει λύπη. Πραγματικά νιώθω ότι έδωσα ότι ήταν να δώσω και ότι ολοκληρώνεται πολύ ωραία. Αναρωτιέμαι "θα χτυπήσει το τηλέφωνο; Θα έρθει τίποτα;"», είπε αρχικά η ηθοποιός για την αποχώρησή της από το σίριαλ "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα" και το άγχος της για το μέλλον της, εξηγώντας πως ενώ η σειρά θα συνεχιστεί, δεν έχει βρεθεί ακόμα το ζευγάρι που θα αντικαταστήσει την ίδια και τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη.

Σχετικά με την μητέρα της, ανέφερε: «Ήταν και αυστηρή μαμά και χαλαρή όμως. Θυμάμαι πρόσωπα που σοκάρονταν όταν μάθαιναν ότι είμαι η κόρη της Ελισάβετ (την περίοδο της επιτυχίας του Παρά Πέντε), με ρωτούσαν να μάθουν για εκείνη. Δεν της άρεσε καθόλου όταν της ανακοίνωσα τι θα σπουδάσω. Ήθελε να δοκιμάσω κάτι άλλο πρώτα, να σπουδάσω, θεωρούσε ότι ήμουν αρκετά μικρή για να μπω σ' αυτό το δρόμο. Ακόμα και η σκέψη με άγχωνε όταν ήμουν μικρότερη για το τι θα πουν επειδή ήμουν κόρη γνωστών ηθοποιών. Αν συνεχίσω να εργάζομαι στον χώρο, που θα συνεχίσω, είναι κάτι το οποίο πρώτα από όλα το δημιουργείς μόνος σου».

Και συμπλήρωσε για τις δυσκολίες στον χώρο της υποκριτικής: «Έχω κλάψει αρκετά για αποτυχίες της δουλειάς, υπάρχουν και στιγμές που θα απογοητευτείς, και στιγμές που αισθάνθηκα ότι κάτι δεν κάνω καλά εγώ, που θα αμφισβήτησα πολύ τον εαυτό σου».

«Ο γάμος δε μπορώ να πω ότι είναι κάτι που επιδιώκω. Είμαι σε μία σχέση, είμαι κάποια χρόνια τώρα, είμαστε πάρα πολύ ωραία, ζούμε μαζί. Είναι μουσικός, βοηθάει σίγουρα», κατέληξε έπειτα αποκαλύπτοντας για τον σύντροφό της.