Τη φιλούσε στο μέτωπο και την τάιζε με το μπιμπερό - Η τρυφερή φωτογραφία του Κώστα Σόμμερ με την κόρη του

''Λιώνει'' για εκείνη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
kostas_sommer - instagram
kostas_sommer - instagram

Η ευτυχία του Κώστα Σόμμερ και της Βαλεντίνης Παπαδάκη έχει ολοκληρωθεί μέσα από τη δημιουργία της οικογένειάς τους και των δύο παιδιών, που έχουν φέρει στον κόσμο (δείτε εδώ τη συγκίνηση του Σόμμερ στη βάφτιση της κόρης του).

Οι τέσσερις τους πάνε σχεδόν παντού μαζί και μάλιστα λίγο πριν φύγει ο Αύγουστος μπήκαν στο πλοίο με προορισμό τους ένα από τα πολλά και όμορφα νησιά, που διαθέτει η χώρα.

Η τρυφερή φωτογραφία του Κώστα Σόμμερ με την κόρη του

Με instagram story, που έκανε η Βαλεντίνη Παπαδάκη τη Δευτέρα 28/8 μέσα από το καράβι απαθανάτισε τον καλό της με την κόρη τους, σε μία πολύ τρυφερή στιγμή, την ώρα που την τάιζε με μεγάλη αφοσίωση.

Κώστας Σόμμερ

Η αποκάλυψη για την γνωριμία του ζευγαριού και το τρίτο παιδί

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του OPEN, After Dark, το βράδυ της Κυριακής 23/4 και μίλησαν "ανοιχτά" για την σχέση τους, την γνωριμία τους, αλλά και για τα δύο παιδιά που απέκτησαν τα τελευταία χρόνια, με το δεύτερο παιδί τους να έχει έρθει στην αγκαλιά τους πριν από λίγους μήνες, και τους έχουν αλλάξει τη ζωή.

«Γνωριστήκαμε σε ένα night club, θα πω, αρκετά περασμένη ώρα, από μία κοινή παρέα. Εγώ είχα πάει πολύ τυχαία. Είναι καμιά φορά το timing που πρέπει να είναι...», είπε αρχικά εκείνη και ο καλός της συμπλήρωσε: «Κι εγώ είχα πάει τυχαία. Εγώ στο συγκεκριμένο μαγαζί έχω πάει δύο φορές στη ζωή μου για να καταλάβεις».

«Στην αρχή, δεν μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Πολύ καλή εντύπωση μου έκανε, αλλά φιλικά τελείως. Έλεγα δηλαδή "Εντάξει και τι θέλει τώρα αυτός; Γιατί μου μιλάει τόσο πολύ;". Τον ήξερα και ήμουν και γκρούπι του. Στο σχολείο μου είχαμε μία ατακούλα και λέγαμε "ποιος νομίζεις ότι είσαι, ο Κώστας Σόμμερ;"», πρόσθεσε έπειτα η Παπαδάκη.

«Για να βγούμε την έπαιρνα τηλέφωνο δύο τρεις εβδομάδες», εξήγησε ο ηθοποιός.

«Δεν το έκανα επίτηδες, δεν ήθελα. Όχι ότι δεν μου άρεσε, ένιωθα ότι δεν έχω κάτι να πω με αυτόν τον άνθρωπο. Ήμουν σε μία άλλη φάση στη ζωή μου», ανέφερε η ίδια και ο Κώστας Σόμμερ επισήμανε: «Νόμιζε ότι εγώ ήθελα κάτι πιο γρήγορο, να περάσουμε καλά και τέλος».

Με εκείνη να εξηγεί πως κατέληξαν τελικά να βγαίνουν: «Με πήρε τσαντισμένος μια μέρα και μου λέει "Άκου να σου πω, σου έχω πει για padel, σου έχω πει για φαγητό, σου έχω πει για ποτό, δεν θέλεις τίποτα. Τι θα γίνει, θα βγούμε τελικά; Τι έχεις να χάσεις;". Λέω "Ωραία, άντε να πάμε για φαγητό". Καθόλου ξινή!».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ρωτήθηκαν για ένα τρίτο παιδί: «Αν θέλει ο Κώστας να κάνουμε τρίτο παιδί, δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά θα το κάνει με άλλη, δηλαδή με παρένθετη», απάντησε με χιούμορ η Βαλεντίνη Παπαδάκη.