''Χαρμάνιασε'' η Ράνια Τζίμα στον αέρα του Mega - Η ατυχής στιγμή που πιάστηκε να ανάβει τσιγάρο (Βίντεο)

Η αντίδρασή της όταν αντιλήφθηκε τη ''γκάφα''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Χαρμάνιασε'' η Ράνια Τζίμα στον αέρα του Mega - Η ατυχής στιγμή που πιάστηκε να ανάβει τσιγάρο (Βίντεο)

Οι περισσότερες παρουσιάστριες των κεντρικών δελτίων ειδήσεων επέστρεψαν στις θέσεις τους - μετά το διάλλειμα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους - τη Δευτέρα 28/8 λίγο πριν μπει ο Σεπτέμβρης, επίσημος μήνας πρεμιέρας για τα κανάλια.

Στον ΣΚΑΪ είδαμε τη Σία Κοσιώνη ανανεωμένη με το μπλε κοστούμι της (δείτε την εδώ) και απέναντι στο Mega, τη Ράνια Τζίμα με το λευκό σύνολο της, να παρουσιάζει κανονιά στη θέση της, το κεντρικό δελτίο του σταθμού.

Το ατυχές περιστατικό με τη Ράνια Τζίμα στον αέρα του Mega

Η παρουσιάστρια πρωταγωνίστησε χωρίς να το επιδιώξει σε ένα ατυχές περιστατικό. Πιο αναλυτικά, την ώρα που προβαλλόταν ρεπορτάζ περί της ακρίβειας στην αγορά, η παρουσιάστρια θεώρησε, πως το πλάνο είχε ''φύγει'' από πάνω της....και έτσι πήγε να ανάψει το ηλεκτρονικό της τσιγάρο.

Πολύ γρήγορα η ίδια αντιλήφθηκε τι συνέβη και το κατέβασε, ωστόσο οι πολύ παρατηρητικοί την είδαν!

Η στιγμή που ''πάγωσε'' με την κίνηση του Γιάννη Πρετεντέρη

Όλοι οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές των τηλεοπτικών σταθμών την Κυριακή 25/6 λόγω των εκλογών ήταν στο "πόδι" από νωρίς το πρωί έως και πολύ αργά το βράδυ, για να μεταφέρουν όλο το κλίμα αλλά και να σχολιάσουν το Exit Poll με πολιτικά πρόσωπα στα πλατό.

Στο MEGA, συντονίστρια ήταν η Ράνια Τζίμα, έχοντας στο πλευρό της τον Γιάννη Πρετεντέρη αλλά και τον Νίκο Ευαγγελάτο. Τα ευτράπελα λοιπόν, ήταν πολλά όπως και τα "καρφιά". Για παράδειγμα η παρουσιάστρια δεν δίστασε να εξαπολύσει "επίθεση" στο κόμμα Σπαρτιάτες.

Λίγο πριν το τέλος της πολιτικής εκπομπής του MEGA για τις εκλογές 2023, ο Γιάννης Πρετεντέρης βιάστηκε όπως φαίνεται να αποχωρήσει από το πλατό, να βγάλει τα ακουστικά και να πάει επιτέλους σπίτι του, αφού είχαν περάσει μεσάνυχτα.

Η Ράνια Τζίμα λοιπόν, που τον είδε, δεν έκρυψε την έκπληξη της, καθώς ακόμη δεν είχαν κλείσει και συζητούσαν μαζί με τους καλεσμένους τους.

«Που πας; Φεύγεις; Τώρα έτσι;», του είπε, με τον δημοσιογράφο να απαντάει «Τελειώσαμε. 00:30 η ώρα, βγάλαμε το αποτέλεσμα, είδαμε ποιος βρήκε στις εκλογές, είδαμε ότι αύριο θα κάνουμε κυβέρνηση, στις 11 ορκιζόμαστε».

Τελικά κατάφεραν να τον κρατήσουν λίγο ακόμη μέχρι να καληνυχτίσουν τους τηλεθεατές.