Παρά Πέντε: «Σκηνή θρίλερ οριακά» - Χαμός στο twitter με την σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη

Δεκάδες σχόλια έφερε το χθεσινό 28/8 επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παρά Πέντε: «Σκηνή θρίλερ οριακά» - Χαμός στο twitter με την σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη

Η σειρά Παρά Πέντε είναι από τις πιο αγαπητές της ελληνικής τηλεόρασης. Μέχρι και σήμερα που προβάλλεται σε επανάληψη σημειώνει τεράστια επιτυχία, γεγονός που φαίνεται και στα νούμερα τηλεθέασης. Το χθεσινό 28/8 επεισόδιο λοιπόν ήταν εκείνο με το νοσοκομείο, όπου η Αμαλία νοσηλεύτηκε εξαιτίας του χτυπήματος που είχε στο μάτι της.

Όταν ο "κακός με τα μαύρα" ζήτησε της βοήθεια συνεργού του να βρει το όνομα της, εκείνη του έδειξε πως τα στοιχεία της δεν γράφτηκαν ποτέ. Συγκεκριμένα πως εκείνη η σειρά ήταν εντελώς κενή.

Λίγο αργότερα και αφού η νοσοκόμα την έψαχνε, η Αμαλία εμφανίστηκε μπροστά της μέσα στο σκοτάδι με την σκηνή να προκαλεί ανατριχίλα στους τηλεθεατές. Λίγο μάλιστα πριν η νοσοκόμα εξαφανιστεί για πάντα, προειδοποίησε τον Ανδρέα, πως δεν πρόκειται να τους πιάσει ποτέ, χωρίς ωστόσο να μαθαίνουμε τι ακριβώς συζήτησε με την Αμαλία.

Τότε το twitter πήρε "φωτιά"! Όλοι σχολίασαν πόσο ανατριχιαστική είναι η εν λόγω σκηνή, ενώ συζήτησαν μεταξύ τους τι μπορεί να ειπώθηκε ανάμεσα στις δυο γυναίκες.

Τι γράφτηκε στο twitter για το Παρά Πέντε

Οι αντιδράσεις με την ατάκα της Ντάλιας για τον Άγιο Φανούριο

Το βράδυ της Τετάρτης 2/8 μάλιστα, έπεσε τρελό γέλιο με την ατάκα της Ντάλιας η οποία ήθελε να μάθει ποιο είναι το επίθετο του Άγιου Φανούριου.

Δείτε επίσης: Πάει η αφάνα της "κοντής" από το Παρά Πέντε - Με μακριά μαλλιά μέχρι τη μέση και κοιλιακούς φέτες η Κατερίνα Θεοχάρη