Χώρισε η Φελίσια Τσαλαπάτη - Οι χωριστές διακοπές με τον σύντροφό της Μάνο Κοψαχείλη

Λίγες ημέρες μετά την έκπληξη στο Καλοκαίρι Yes σταμάτησαν να ακολουθούνται στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της On Time η Φελίσια Τσαλαπάτη και ο γνωστός κομμωτής, Μάνος Κοψαχείλης χώρισαν ενώ σταμάτησαν να ακολουθούν και ο ένας τον άλλον στο Instagram.

Όπως γράφει η εφημερίδα, η είδηση ήταν μια έκπληξη προς όλους ακόμα και για τα κοντινά της πρόσωπα αφού πριν από μερικές ημέρες ο κομμωτής είχε βγει τηλεφωνικά στο Καλοκαίρι Yes έπειτα από συνεννόηση με την εκπομπή για να της ευχηθεί για την ονομαστική της εορτή.

Όπως αναφέρει λοιπόν η On Time, η Φελίσια Τσαλαπάτη έκανε ολιγοήμερες διακοπές στο Ρέθυμνο με τον γιο της, ενώ από την άλλη ο Μάνος Κοψαχείλης βρισκόταν στην Σύρο.

H ίδια να σημειώσει ωστόσο πως δεν έχει επιβεβαιώσει τις πληροφορίες αυτές!

Οι αναρτήσεις που έκαναν Τσαλαπάτη - Κοψαχείλης από τις χωριστές διακοπές τους

Λίγα λόγια για τη ζωή της και ο πρώην σύντροφός της

Φελίσια Τσαλαπάτη έγινε γνωστή στο κοινό έπειτα από την συμμετοχή της στο Survivor, ενώ είχε απασχολήσει ξανά τα ΜΜΕ με τη σχέση της με τον Ηλία Βρεττό. Είναι ραδιοφωνική παραγωγός και μαζί με τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο παρουσιάζουν εκπομπή στον Sfera 102,2.

Η καταγωγή της είναι από την την Εύβοια και η δημοσιογραφία ήταν ένας τομέας που την ενδιέφερε από μικρή ηλικία με αποτέλεσμα να σπουδάσει στο ANT1 MediaLab.

Το 2019 έγινα μαμά για πρώτη φορά με τον γιο της Μάξιμο – Χρήστο να έρχεται στον κόσμο. Με τον επιχειρηματία Μιχάλη Αντιώτη η Φελίσια έδειχνε να είναι πολύ ερωτευμένη, ωστόσο λίγους μήνες μετά τον ερχομό του παιδιού της το ζευγάρι χώρισε.