Από ηθοποιός, πολιτικός - Πρωταγωνιστής του Σασμού υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Χαρδαλιά!

Και δεν πάει το μυαλό σας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Από ηθοποιός, πολιτικός - Πρωταγωνιστής του Σασμού υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Χαρδαλιά!

Ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός που επιστρέφει μέσα στις επόμενες ημέρες με τον τρίτο και τελευταίο κύκλο που θα είμαι επίσης αιματηρός (δείτε ποιος θα κάνει τα πάντα για να συνεχιστεί η βεντέτα), κατεβαίνει υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά.

Να σημειωθεί πως μαζί του, κατεβαίνουν υποψήφιοι και άλλα γνωστά πρόσωπα. Για παράδειγμα, στο Νότιο Τομέα υποψήφια θα είναι η τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη, και οι ηθοποιοί Μαίρη Βιδάλη και Κώστας Σόμμερ. Στον κεντρικό τομέα Αθηνών θα είναι υποψήφια η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ενώ η Βάσια Παναγοπούλου χθες 28/8 απέσυρε την υποψηφιότητα της.

Αυτός ο ηθοποιός του Σασμού κατεβαίνει υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές

Ο λόγος για τον Μάνο Πετούση ο οποίος είναι και Αντιδήμαρχος στο Δήμο Χαϊδαρίου.

Σε ανάρτηση του γράφει:

Και έρχεται η ώρα που πρέπει να πάρεις μια σημαντική απόφαση.
Είμαι σίγουρος πια ,πως έπραξα το σωστό .
Αυτό που έμαθα από την θητεία μου ως αντιδήμαρχος στο Χαιδαρι είναι ότι αν θέλεις να προσφέρεις, μπορείς …
Ευχαριστω μέσα από την καρδιά μου όλους τους φίλους που έκανα στο Δήμο Χαιδαριου ,όλους εσας που σταθήκατε δίπλα μου και με βοηθήσατε . Σίγουρα κάπου θα συναντηθούν οι δρόμοι μας πάλι …
Πάμε μπροστά … με την υπόσχεση ότι θα κάνω τα πάντα για να βλέπω μόνο χαμόγελα …

Και έρχεται η ώρα που πρέπει να πάρεις μια σημαντική απόφαση. Είμαι σίγουρος πια ,πως έπραξα το σωστό . Αυτό που...

Posted by Emmanouil Petousis on Monday, August 28, 2023

H αποκλειστική του συνέντευξη στο περιοδικό YOU

Έχει βραβευτεί για τις παραστάσεις που οργάνωσε και σκηνοθέτησε μέχρι πρόσφατα, ενώ έχει αφήσει την υπογραφή του σε τηλεοπτικές σειρές που έγραψαν και γράφουν τηλεοπτική ιστορία όπως το «Νησί» και ο «Σασμός» πρόσφατα. Ο Μάνος Πετούσης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό YOU και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή του στην άκρως επιτυχημένη σειρά του Alpha, για τη θητεία του ως αντιδήμαρχος Πολιτισμού στο Χαϊδάρι, αλλά και για τη ζωή του πριν ακόμα ασχοληθεί με την υποκριτική.

Άναψε φωτιές με την είσοδό του στην αρχή της δεύτερης σεζόν, αλλά δεν «μάσησε» απέναντι σε πολιτικούς αντιπάλους που προσπάθησαν να το χρησιμοποιήσουν εναντίον του. Υποδύεται συγκεκριμένα τον γιατρό Δημήτρη Μαραθάκη και για τον Γ' κύκλο επιστρέφει στην Άνω Ποριά, για να πρωταγωνιστήσει. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για το δικό του παρελθόν, λέγοντας χαρακτηριστικά.

Μιλήστε μου για τα παιδικά σας χρόνια. Τι παιδί ήσασταν;

Καλόβολο γενικά, όλοι στην οικογένεια έλεγαν πάντα «Το καλό παιδί», και αυτό μου δημιουργούσε ένα άγχος για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους. Ήμουν καλός μαθητής, βοηθούσα πάντα στο σπίτι, μόνο κάνα δυο φορές έκανα κοπάνα από το σχολείο, μέχρι εκεί (γελάει). Δεν έκανα σκανταλιές, αυτός ήταν και ο λόγος που μου είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη οι γονείς μου.

Αναφερθήκατε σε ένα άγχος να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες. Αυτό σας λύγισε κάποια στιγμή;

Ο Μάνος Πετούσης μιλάει στο Περιοδικό YOU

Ναι, και αυτό μου γύρισε σε κρίση πανικού γύρω στα 32 μου, ενώ ήμουν στο Εθνικό Θέατρο. Με τη βοήθεια ενός ειδικού το ξεπέρασα κατά κάποιο τρόπο. Δεν έχει φύγει τελείως, αλλά με τα χρόνια το διαχειρίζομαι καλύτερα και φεύγω από τοξικές καταστάσεις, που βλέπω ότι θα μου δημιουργήσουν προβλήματα και άγχος.