"Ο Κουδουνάρης είναι..." - Όλα όσα αποκάλυψε η Σοφία Χαζτηπαντελή για τον κριτή του My Style Rocks

Δείτε το βίντεο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/ @sophiahadjipanteli
Instagram/ @sophiahadjipanteli

Η Σοφία Χατζηπαντελή βρέθηκε στο αεροδρόμιο, όπου εκεί την συνάντησε ο Ηλίας Σκουλάς για το Καλοκαίρι Yes. Το όμορφο μοντέλο έφτασε μόλις στην Ελλάδα, αφού φέρεται πως στο φετινό my style rocks θα είναι κριτής στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας του Star και ανέλαβε την παρουσίαση του shopping star (δείτε εδώ το τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες).

Η Σοφία σχολίασε την συμμετοχή της στο ριάλιτι αλλά και την επιλογή της Ηλιάνας να αναλάβει ένα επιτυχημένο πρόγραμμα που είχε στις πλάτες της χρόνια τώρα η Βίκυ Καγιά.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή

«Καλώς σας βρήκα. Έλα να σου πω εγώ άκουσα αυτά τα rumors και τα πράγματα, i can not δεν μπορώ να σας πω αν θα το κάνω ή όχι. Εγώ τώρα άκουσα για αυτό το πρόγραμμα πριν από δύο μήνες και δεν χάνω επεισόδιο. Εάν με δείτε σε αυτό το επεισόδιο θα είναι καλά και εάν με δείτε και σε ένα άλλο θα είναι καλά. Πέρσι εγώ δεν το έβλεπα αλλά πριν 2-3 μήνες το έβλεπα και είμαι obsessed.»

«Ξέρεις κάτι αυτός ο κριτής ο Κουδουνάρης, είναι Κυπραίος και ο μπαμπάς του κάνει παρέα με τον αδερφό του μπαμπά μου, εμείς είμαστε συγγενείς, οπότε εάν τον γνωρίσω θα είναι καλά.», δήλωσε αρχικά ενώ όταν της ζητήθηκε να μιλήσει για την Ηλιάνα απάντησε «Αυτή είναι like so beautiful, την έβλεπα στο πρόγραμμα, εγώ δεν την γνώρισα ποτέ μου αλλά σε αυτά που έλεγε είναι αυθεντική, δυναμική και μου αρέσουν αυτά τα πράγματα».