«Νέα εποχή Shopping Star! Μόλις ξεκίνησα» - Με φούξια φόρεμα και αέρα ανανέωσης η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο πρώτο trailer

«Είστε έτοιμες;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Νέα εποχή Shopping Star! Μόλις ξεκίνησα» - Με φούξια φόρεμα και αέρα ανανέωσης η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο πρώτο trailer

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εντάχθηκε επίσημα στο δυναμικό του STAR πριν από λίγο καιρό, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του Shopping Star. Το μελαχρινό μοντέλο δοκιμάστηκε στο παρελθόν στον ρόλο της παρουσιάστριας, σε διαφορετικά πρότζεκτ, ωστόσο αυτό είναι το πρώτο που σχετίζεται με τη δουλειά και την καριέρα που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια, πέρα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks ως κριτής.

Το Σάββατο 26/8, λοιπόν, κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer με την ίδια, η οποία προειδοποίησε τους τηλεθεατές για μία νέα εποχή στο show μόδας.

Το πρώτο επίσημο trailer με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Shopping Star

«Shopping Star, επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στο Star! Νέο styling, νέες fashionίστας, νέα πασαρέλα, νέα γενιά…. νέα εποχή!», αναφέρει το STAR στο βίντεο που ακολουθεί και εκείνη με τη σειρά της δήλωσε:

«Νέα εποχή Shopping Star. Μόλις ξεκίνησα. Μαζί θα κάνουμε το πιο διασκεδαστικό ταξίδι στις βιτρίνες, στα trends, στην μόδα. Είστε έτοιμες;».

Δείτε επίσης: «Θα κάνει 3%! Έχουμε δει όλοι ότι...» - Η Μέγκι Ντρίο ισοπεδώνει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το Shopping Star

Χαλασμός κάτω από την ανάρτηση του μοντέλου για το νέο της ξεκίνημα

Το Shopping Star έχει ταυτιστεί με την Βίκυ, αφού το παρουσίαζε εδώ και 7 χρόνια, συγκεκριμένα από το 2016. Πολλές μάλιστα γυναίκες δήλωναν πως πήγαν στο show μόνο και μόνο για να τους σχολιάσει τις στιλιστικές επιλογές.

Αυτό λοιπόν, σε συνδυασμό και τα χρόνια καριέρας και εμπειρίας, έκαναν τους τηλεθεατές της εκπομπής να σχολιάσουν αρνητικά κάτω από την ανάρτηση που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μέχρι και ο Τριαντάφυλλος μίλησε αρνητικά για την επιλογή της "αδειάζοντας" το μοντέλο.

Εντύπωση έκανε πως τα αρνητικά σχόλια που έγιναν ήταν αρκετά, με πολλά από αυτά να ζητούν πίσω την Βίκυ Καγιά. Βέβαια, πολλά ήταν και εκείνα που την υποστήριζαν, αφού ακόμη δεν την έχουμε δει εν δράσει.

Δείτε τα σχόλια στην ανάρτηση: