«Θα κάνει 3%! Έχουμε δει όλοι ότι...» - Η Μέγκι Ντρίο ισοπεδώνει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το Shopping Star

«Θα έλεγα στη Βίκυ Καγιά να μην ξαναγυρίσει στην τηλέοραση»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Θα κάνει 3%! Έχουμε δει όλοι ότι...» - Η Μέγκι Ντρίο ισοπεδώνει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το Shopping Star

Η Μέγκι Ντρίο παραχώρησε στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes μια συνέντευξη «κόλαφο» η οποία προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 25/8. Δεν γλίτωσε κανείς και τίποτα από τον σχολιασμό της...

Αφού δήλωσε πως πλέον δεν ασχολείται με το μόντελινγκ της Ελλάδας και προσπαθεί να δραστηριοποιείται περισσότερο στο εξωτερικό ξεκίνησε να σχολιάζει τα τηλεοπτικά νέα. Την παύση της Βίκυς Καγιά, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Shopping και άλλα πολλά με πολύ καυστικό λόγο θα έλεγε κανείς...

Η Μέγκι Ντρίο σχολιάζει

Όσον αφορά την Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε: «Η Έλενα Χριστοπούλου είναι μια γυναίκα που έχει λόγο, ξέρει πως να μιλάει. Το πάνελ της Φαίης δεν... είχα δώσει δυο τρεις φορές συνέντευξη και δεν μου άρεσε ο τρόπος που με σχολίαζαν, το είχα πει κιόλας, οπότε δεν έχω κάτι να κρύψω πλέον.»

Όσον αφορά το GNTM: «Μάλλον κούρασαν οι επιλογές των κριτών. Κάθε χρόνο βλέπαμε κι ένα καινούργιο κριτή ο οποίος δεν κόλλαγε κιόλας. Η μόδα είναι μόδα. Τα κάναμε λίγο σαλάτα γενικά τελευταία».

Όσον αφορά τη Βίκυ Καγιά και την παύση που κάνει αυτή την σεζόν: «Θα της έλεγα να μην ξαναγυρίσει. Εντάξει θα μου λείψει πάρα πολύ. Εξίσου μια εικόνα που μου αρέσει, ένα μοντέλο που μου αρέσει και μια γυναίκα που δεν προσπαθεί να αλλάξει το στιλ της, δεν προσπαθεί να μοιάσει σε κάποια άλλη, όπως πολλές άλλες και αναφέρομαι στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Νομίζω το έχω δει όλοι, αφήνει ένα project η Βίκυ Καγιά και πάει και το παίρνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δεν μου αρέσει η Ηλιάνα γενικά στο κομμάτι της παρουσίασης. Τώρα την βάλανε στο Shopping Star ακριβώς για να δημιουργηθεί αυτή η ίντριγκα, ότι πήρε την θέση της Καγιά ενώ δεν πήρε την θέση της Καγιά. Θα χαθεί τελείως στο shopping star, μπορεί να φέρει και 3% από εκεί που ήταν τα νούμερα τύπου 22%».

Όσον αφορά την αντικαταστάτρια αυτής στο My Style Rocks, Σοφία Χατζηπαντελή: «Θα μπορούσε να διδάσκει style. Για το GNTM δεν ήτανε αλλά για το My Style Rocks θεωρώ ότι θα είναι, δηλαδή θα κολλάει λίγο κι αυτό το extreme look που έχει και τα φρύδια της. Νομίζω ότι μπορεί να διδάσκει στιλ καλύτερα από την Ηλιάνα, νομίζω ότι θα τα πάει καλύτερα από την Ηλιάνα. Ο Δημήτρης Σκουλός δεν ξέρω γιατί είναι εκεί ακόμα. Μάλλον αρέσει στον κόσμο, μόνο αυτό έχω να πω».

Όσον αφορά την Ραμόνα Βλαντή: «Δεν την θυμάμαι καθόλου, δεν ξέρω ποια είναι αυτή. Εμένα δεν μου κάνει καν, δεν μου βγάζει να θέλω να την βλέπω στην τηλεόραση. Θεωρώ ότι ο τρόπος που μιλάει και εκφράζεται δεν είναι ωραίος για την τηλεόραση, δεν λέω ότι είναι κακό αλλά για μένα δεν είναι ωραίο. Δεν θέλω να την βλέπω όταν μιλάει».

Υπενθυμίζουμε πως οι δυο τους είχαν μια κόντρα εδώ και αρκετό καιρό.