«Τα πιο όμορφα ξενύχτια» - Η τρυφερή φωτογραφία της Όλγας Κιουρτσάκη με τη νεογέννητη κόρη της

Η εξομολόγηση για τις πρώτες εβδομάδες στο σπίτι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Όλα Κιουρτσάκη εδώ και περίπου ένα μήνα διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή. Ο ερχομός της κόρης της, ολοκλήρωσε την οικογενειακή της ευτυχία με τον σύζυγό της, Φώτη Λιόση. Στήριγμα της μάλιστα έχει και την μητέρα της Άντζελα Δημητρίου, η οποία στάθηκε στο πλευρό της από το πρώτο λεπτό στο μαιευτήριο.

Το πρωί της Τρίτης 29/8, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετά από αρκετές ημέρες μια νέα φωτογραφία αγκαλιά με το μωράκι της (δείτε εδώ ολόκληρη φωτογραφία του)

Η ανάρτηση της Όλγας Κιουρτσάκη

«Συγνώμη που δεν έχω απαντήσει ακόμα τις ευχές σας ακόμα προσπαθώ και μαθαίνω το νέο σκοπό της ζωής μου και πιο σημαντικό αυτόν της μητρότητας. Τα πιο όμορφα ξενύχτια μου τα κάνω μαζί σου, τα πιο έντονα συναισθήματα τα έχω νιώσει μόνο για σένα μικρή μου. Και η πιο γλυκιά ανησυχία της ζωής μου είσαι εσύ», έγραψε.

Όλγα Κιουρτσάκη παιδί

Τα τρυφερά λόγια

«Η πρώτη μας στιγμή, η πρώτη μας ματιά, ο πρώτος αληθινός μου έρωτας με την πρώτη ματιά! Είμαι η μαμά σου και θα σε αγαπάω για πάντα μικρό μου, θαύμα μου, ζωή μου! Σας ευχαριστώ για τις όμορφες και ζεστές ευχές που δέχθηκα όλες αυτές τις μέρες, θα βρούμε τα πατήματα μας σαν νέοι γονείς με τον @fotios_losis σύντομα και θα επανέλθω, όσο γίνεται βέβαια με ένα βρεφάκι που θέλει αποκλειστικότητα 24 ώρες το 24ωρό, που και αυτό δεν φτάνει, μου τα λέγανε αλλά δεν το πίστευα μέχρι να το ζήσω!

Η πιο όμορφη κούραση του κόσμου όλου που με μια γκριμάτσα μόνο τα ξεχνάς όλα και δεν σε νοιάζει αν έχεις κοιμηθεί μια ώρα μέσα στη ημέρα!!! Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα τον γιατρό μου @doctor_kalogirou_official που εκτός απο ένας εξαιρετικός μαιευτήρας γυναικολόγος είναι και ένας άνθρωπος με αρχές και αξίες που λείπουν απο την σημερινή κοινωνία, μόνο respect.. δεν θα ξεχάσω ποτέ πόση σιγούριά με έκανε να νιώσω κατά την διάρκεια του τοκετού, εμπιστευτείτε τον με κλειστά μάτια!

Και φυσικά η καλύτερη μαία που θα μπορούσα να έχω είναι η @anasta.nom που απο την στιγμή που άνοιξα τα μάτια μου μετά τον τοκετό με βοήθησε με την πρωτόγνωρη εμπειρία του αποκλειστικού θηλασμού και είναι πάντα δίπλα μου μπήκε μέσα στην καρδιά μου!!! Τέλος χρωστάω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην διοίκηση του @omilos.iaso για την υπέροχη φιλοξενία του και όλο το προσωπικό για την αμέριστη φροντίδα που μου έδωσαν και με βοήθησαν να αναρρώσω πολύ γρήγορα και ανώδυνα όσο γινόταν!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της.