"Κάγκελο" ο Βλάσης Χολέβας με ερώτηση για τη φημολογούμενη νέα του σύντροφο - «Ήταν με τον άντρα της εκεί! Εκείνη μού ζήτησε να...»

Ξεκαθάρισε την κατάσταση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes βρέθηκε σήμερα 29/8 ο Βλάσης Χολέβας. Έχοντας έρθει λίγες ημέρες στην Αθήνα από την Μύκονο, κάθισε στο πλατό μαζί με την ομάδα και μίλησαν τόσο για την προσωπική του ζωή όσο και για τα επαγγελματικά του.

Μεταξύ άλλων, τον ρώτησαν και για τη φημολογούμενη νέα του σύντροφο, με την οποία η κάμερα του Πέτρου Νάζου τους είχε εντοπίσει στα Ματογιάννια να περπατάνε στα σοκάκια πιασμένοι από το χέρι και να είναι ευδιάθετοι. Η γοητευτική ξανθιά που συνόδευσε τον σχεδιαστή, εντυπωσίασε με την εμφάνιση της και τράβηξε πολλά βλέμματα πάνω της. Φορούσε ένα μίνι φόρεμα γεμάτο παγιέτες και γυαλιά ηλίου (δείτε βίντεο καρέ καρέ).

Ο Βλάσης Χολέβας σοκαρισμένος από την ερώτηση που δέχτηκε ξεκαθάρισε ποια ήταν και ποια είναι η κατάσταση ανάμεσα τους για να μην υπάρχουν παραπληροφορήσεις.

Τι ισχύει περί νέας συντρόφου του Βλάση Χολέβα

«Είναι το μαγαζί, αλλά εγώ βλέπω και προσωπική ζωή γιατί ο Πέτρος Νάζος μας τα μαρτύρησε. Βλέποντάς σας, είστε πάρα πολύ ωραίο ζευγάρι. Δεν ήσουν με μία πάρα πολύ ωραία παρουσία; Άσε τα αυτά εδώ σε εμάς στην παρέα, στους φίλους σου. Δεν μας βλέπει και δεν μας ακούει κανένας. Πες τα. Τι; Δεν κατάλαβα, πάει; Ήσουν με μία θεάρα» ρώτησε η Μαριάντα Πιερίδη.

«Ποια παρουσία; Ορίστε; Παναγία μου. Λες αυτό το πράγμα που είχε… Δεν ξέρω τι είναι αυτό που λες; Ποιο πάει; Δεν υπήρχε ποτέ τίποτα. Ποια θεάρα; Ήμουν με διάφορες στο μαγαζί. Πηγαίνουν και έρχονται» απάντησε ο Βλάσης Χολέβας.

«Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι ήρθε μία θεάρα στο μαγαζί, την πήρες από το χεράκι και πήγατε βόλτα χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου;» απόρησε η παρουσιάστρια της εκπομπής.

«Γυρίσαμε στο μαγαζί. Ήταν με τον άντρα της εκεί πέρα και γυρίσαμε. Εκείνη μού ζήτησε να κρατήσω το χέρι. Τι να κάνω εγώ; Σιγά» ξεκαθάρισε ο σχεδιαστής λέγοντας πως είναι ελεύθερος.