Γοητευτικός, μαυρισμένος με γκρίζα μαλλιά - Αυτός είναι ο αδερφός της Ευδοκίας Ρουμελιώτη

Δεν τον βλέπουμε συχνά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
evdokia.roumelioti - instagram
evdokia.roumelioti - instagram

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μιλάει πολύ συχνά μέσα από τις συνεντεύξεις, που παραχωρεί για τους άντρες της ζωής της, που δεν είναι άλλοι από το σύζυγό της, τον γιο τους αλλά και τα παιδιά του άντρα της από τον πρώτο του γάμου, που έχουν τρομερή σχέση με την ηθοποιό.

Η ίδια εκτός από όλους τους παραπάνω δεν ξεχνάει ποτέ και τον αδερφό της, Γιώργο Ρουμελιώτη, με τον οποίο έχει πολύ δεμένη σχέση και θα λέγαμε, πως έχουν κάποια κοινά στοιχεία στο πρόσωπο αν τους παρατηρήσει κανείς προσεκτικά.

Μέσα από ένα post, που έκανε η ηθοποιός την Τρίτη 29/8 στο instagram μας έδειξε το χρόνο, που περνάει με τον αδερφό της και το γιος της, λίγο πριν φύγει ο Αύγουστος και το καλοκαίρι (δείτε εδώ το σύζυγό της).

Η φωτογραφία με τον αδερφό και το γιο της Ευδοκίας Ρουμελιώτη

«Τέλος καλοκαιριού αγκαλιά με τις μεγάλες μου αδυναμίες...», έγραψε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

«Σε μία ημέρα πήραν το παιδί...»

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη αναμένεται να παραχωρήσει μια εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή Μαμά - δες, η οποία θα προβληθεί το Σάββατο 25/2 με την ηθοποιό να αναλύει πολύ προσωπικές της εμπειρίες από την οικογένεια, που έχει δημιουργήσει με το σύζυγό της.

Ένα πολύ συγκινητικό απόσπασμα, από όσα θα δούμε το Σάββατο προβλήθηκε την Παρασκευή 24/2 στο Μega Καλημέρα με την Ρουμελιώτη να ανοίγει την καρδιά της σχετικά με τον αποτυχημένη προσπάθεια της να υιοθετήσει ένα παιδί (δείτε εδώ το γιο της Ρουμελιώτη).

Είχε γίνει γνωστό, πως η ηθοποιός και ο σύζυγός της είχαν πάρει ένα παιδί στο σπίτι τους, ωστόσο μετά από 3,5 χρόνια συνύπαρξης, το παιδί επέστρεψε εκεί, που έμενε προηγουμένως με την Ευδοκία να μην είχε εξηγήσει αναλυτικά τι συνέβη, πριν από τη συγκεκριμένη της συνέντευξη.

«Έκανα αφήγηση παραμυθιών και θεατρικό παιχνίδι σε νοσοκομεία με παιδιά εγκαταλελειμμένα ή που έχουν ειδικές ανάγκες. Αυτή η διαδικασία έφερε στην ζωή μας το παιδάκι αυτό, που τελικά δεν εξελίχθηκε καλά. Τον είχαμε πάρει σπίτι, περάσαμε 3,5 χρόνια μαζί μας και μας είπαν πως δεν ολοκληρώνεται η υιοθεσία και μέσα σε μία ημέρα το παιδί το πήραν. Επειδή είναι ένα παιδάκι με πολλά προβλήματα υγείας και με ειδικές ανάγκες, το πήραν. Δεν το έχουμε ξεπεράσει ακόμα όλο αυτό», είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.