«Ναι, έχω φάει κασέτα στο κεφάλι» - Απίστευτη καταγγελία από το Στέφανο Κωνσταντινίδη για πρόσωπο της τηλεόρασης

Πως κινήθηκε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έχει χαράξει την δική πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας με παρουσία και σε πάνελ ψυχαγωγικών εκπομπών, όπως ήταν τo Super Kατερίνα, που τον είδαμε την τηλεοπτική σεζόν 2021-22.

Μέσα από μία νέα συνέντευξη, που παραχώρησε ο Κωνσταντινίδης στο περιοδικό ''7 Μέρες Tv'' και στο Γιάννη Βίτσα μίλησε αναλυτικά για την πορεία του στον κλάδο της δημοσιογραφίας (δείτε εδώ σε ποια εκπομπή θα είναι από το Σεπτέμβρη).

Όπως τόνισε ο ίδιος έχει βιώσει και αντισυναδελφικές συμπεριφορές όλα αυτά τα χρόνια, που εργάζεται, ωστόσο η η στάση, που κράτησε απέναντι στα πρόσωπα αυτά ήταν κάθε άλλο παρά καταγγελτική.

Η αποκάλυψη του Στέφανου Κωνσταντινίδη

Εδώ και τρία χρόνια έχει ανοίξει το θέμα της κακοποίησης στο χώρο εργασίας. Έτυχε ποτέ να αντιμετωπίσεις οποιουδήποτε είδους βία σε μια δουλειά;

Αυτοί που λένε «του κουνήθηκε και τον προκάλεσε» σε μια σεξουαλική παρενόχληση λένε επίσης «τι άντρας είσαι αν καταγγείλεις εκφοβισμό;». Ναι, έχω φάει κασέτα beta το κεφάλι, έχω μπει επιδεικτικά στον πάγο όταν διεκδίκησα την εξέλιξη μου ή τα χρήματα που μου χρωστούσαν, έχω δεχθεί ξεκάθαρη απειλή ακόμα κι όταν έθεσα τα όρια της αξιοπρέπειας μου επειδή ήρθα σε ρήξη με κάποιον που ήταν βύσμα.

Κάποιοι από αυτούς ήταν άντρες, ήταν και γυναίκες, ήταν και straight, ήταν και gay. Δεν κατήγγειλα όμως ποτέ τίποτα και δεν θα το κάνω, όχι γιατί αποτελεί ντροπή, αλλά γιατί σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, όλους αυτούς φρόντισα να βρω τη στιγμή που τους ξανασυνάντησα και τους κοίταξα στα μάτια όταν ήμασταν οι δυο μας. Κι αυτοί τα κατέβασαν…

Στέφανος Κωνσταντινίδης
NDP

Οι δηλώσεις του για το τέλος του από το Super Kατερίνα

«Είναι μοναδικός ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Η τηλεοπτική ευστροφία του δεν υπάρχει. Τον αγαπώ και τον ευχαριστώ πολύ. Ήταν μεγάλη μου τιμή που δούλεψα μαζί του. Τον αγαπώ ως φίλο, ως μπαμπά με την καλή έννοια, μην παρεξηγηθεί. Έχω μέσα στην καρδιά μου την Κατερίνα, τον Θέμη, τον Νίκο Κοκλώνη και όλα τα παιδιά και ο Γκουντάρας που δεν είχα δουλέψει ποτέ μαζί του είναι ένα παιδί μάλαμα. Α θα μου λείψεις Γρηγοράκο», ανέφερε αρχικά γαι την αποχώρηση του από την εκπομπή του ALPHA.

«Τώρα που μιλάμε είναι Παρασκευή, μια ώρα μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής, δεν έχω μιλήσει με κανένα κανάλι αναλυτικά, επί της ουσίας. Δεν έχω μιλήσει με κανένα. Θα διαβάσετε και άλλα. Εγώ φεύγω, αποχωρώ με μια γενναιότητα, χωρίς να έχω κάνει καμία καβάτζα και ενώ ολοκλήρωσα, όποιος πιστεύω ότι κάτι μπορεί να μου προσφέρει, που να είναι εξέλιξη, μπορεί να το συζητήσω. Δεν έχω πιάσει όμως το άλλο κλαδί, αφήνοντας το συγκεκριμένο πίσω γιατί δεν κάναμε απλό κλαδί, κάναμε πρωταθλητισμό, ήταν πολύ ωραία εμπειρία και το συναίσθημα», ανέφερε στη συνέχεια για το τηλεοπτικό του μέλλον.