Πατέρας για τρίτη φορά ο Πέτρος Κουσουλός - Έγκυος η σύντροφός του

Ένα χρόνο μετά το διαζύγιο του δημοσιογράφου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ήταν Σεπτέμβριος του 2022 όταν έγινε γνωστό, πως ο Πέτρος Κουσουλός και η Όλγα Ζαφιροπούλου αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους μετά από χρόνια κοινής ζωής και της οικογένειας, που είχαν δημιουργήσει.

Ο δημοσιογράφος σε δηλώσεις, που είχε κάνει μετά την εξέλιξη αυτή στην προσωπική του ζωή έκανε γνωστό, πως τόσο εκείνος, όσο και η πρώην σύζυγός του έχουν δώσει όλη την προσοχή τους στις δύο κόρες, που έχουν αποκτήσει μαζί!

Έγκυος η σύντροφος του Πέτρου Κουσουλού

Τα νέα για την προσωπική ζωή του Κουσουλού κυκλοφόρησαν φέτος το καλοκαίρι, καθώς γνωστή παρουσιάστρια επιβεβαίωσε (δείτε εδώ), πως ο δημοσιογράφος είναι ερωτευμένος με τη νέα του σύντροφο. Φαίνεται, πως το ζευγάρι περνάει τόσο όμορφα μαζί, με την ευτυχία τους να ολοκληρώνεται με τον πιο ιερό τρόπο.

Στα ευχάριστα νέα λοιπόν, η σύντροφος του Πέτρου Κουσουλού είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί, με τον δημοσιογράφο να περιμένει σύντομα να γίνει πατέρας για τρίτη φορά!

Πέτρος Κουσουλός

Το παρασκήνιο πίσω από το διαζύγιο του Κουσουλού με τη Ζαφιροπούλου

«Ήταν πολύ θυελλώδης και η σχέση και ο έρωτας και είναι ευτυχές ότι έχουμε δύο πανέμορφα κορίτσια. Δεν το αλλάζω με τίποτα αυτό. Λόγω ενδεχομένως κοινών παραλείψεων, κοινών προβλημάτων που δεν τα αντιμετωπίσαμε εγκαίρως υπήρξε μία φθορά και πήραμε μια απόφαση που δεν ήταν εύκολα. Ήταν μια απόφαση που πρέπει να τη σκεφτείς και δυο και τρεις φορές γιατί υπάρχουν παιδιά που μπορεί να βγουν πληγωμένα.

Το ευτύχημα είναι ότι διατηρούμε καλές, τυπικές σχέσεις, δεν είμαστε κολλητοί… Είναι προτιμότερο να παίρνεις αυτή την απόφαση όσο επώδυνη κι αν είναι παρά να είσαι σε έναν γάμο που δεν είσαι ικανοποιημένος και αντανακλάται στα παιδιά», είπε ο Πέτρος Κουσουλός.