Δεν πήρε γραμμάριο μέσα στις διακοπές - ''Bγάζουν'' μάτι οι κοιλιακοί της Μελίνας Νικολαΐδου

Ποζάρει στο γυμναστήριο του συντρόφου της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
melina.nikolaidi - instagram
melina.nikolaidi - instagram

Η Μελίνα Νικολαΐδη παραμένει στην Ελλάδα, καθώς σε λίγο καιρό θα πρέπει να ταξιδέψει στην Αγγλία, εκεί όπου σπουδάζει και πρόσφατα μάλιστα αποκάλυψε, πως νοίκιασε ένα νέο και πιο άνετο σπίτι από τις φοιτητικές εστίες, που ζούσε (δείτε εδώ).

Το πλάνο των διακοπών της γεμάτο με αποδράσεις στα ελληνικά νησιά, τόσο με την μητέρα της, τις φίλες της και φυσικά τον αγαπημένο της σύντροφο, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, που της έχει κλέψει εδώ και αρκετούς μήνες την καρδιά.

Νέα φωτογραφία της Μελίνας Νικολαΐδη με το γυμνασμένο κορμί της

Μια από τις αγαπημένες συνήθειες της Μελίνα - όσο βρίσκεται στην Αθήνα - είναι αυτή της γυμναστικής, καθώς δε χάνει προπόνηση από το γυμναστήριο του καλού της. Με ένα νέο insta story, που έκανε την Τρίτη 29/8 μας έδειξε το καλογυμνασμένο της σώμα και τους έντονους κοιλιακούς της.

Μελίνα Νικολαΐδη

Η αντίδρασή του γυμναστή σε ερώτηση για τη Mελίνα

Για πρώτη φορά, μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, πέτυχε τον σύντροφο της νεαρής έξω από το γυμναστήριό του και ο ίδιος παραχώρησε μερικές δηλώσεις, εξηγώντας την αλήθεια για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται στο "γυαλί" το επόμενο διάστημα. Όσον αφορά τον δεσμό του, ωστόσο, δεν θέλησε να πει τίποτα.

«Δεν ισχύει τίποτα, αυτά είναι ψέματα, δεν είχε γίνει ποτέ πρόταση (από την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα). Ποτέ δεν είχα κάνει ραντεβού, αλήθεια ποτέ», είπε σε πρώτο επίπεδο ο ίδιος.

Και εξήγησε αν θα τον ενδιέφερε να βρεθεί στην τηλεόραση γενικότερα: «Όχι καθόλου. Δεν είναι η δουλειά μου αυτή έτσι κι αλλιώς, έχω πολλές δουλειές».

«Δεν θα μιλήσω καθόλου για την προσωπική μου ζωή. Ευχαριστώ πάρα πολύ», δήλωσε στην πορεία μόλις ρωτήθηκε για την σχέση του με την Μελίνα, ενώ σχετικά με τους διάσημους που προπονεί, επισήμανε: «Και γι' αυτό δεν θα σας πω κάτι».