Αποκλειστικές φωτογραφίες: Χαλαρές στιγμές για την Ζήνα Κουτσελίνη και την 13χρονη κόρη της

«Η Έμμα είναι η μοναδική αλήθεια της ζωής μου»

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Αποκλειστικές φωτογραφίες: Χαλαρές στιγμές για την Ζήνα Κουτσελίνη και την 13χρονη κόρη της

Μέσα στα χρόνια η Ζήνα Κουτσελίνη μπορεί να έγινε μια επιτυχημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, αλλά πάνω από όλα είναι μητέρα και αυτό μπορεί να το καταλάβει όποιος τη δει στο πλευρό της 13χρονης κόρης που έχει αποκτήσει με τον Αντώνη Παπασταθόπουλο (δείτε τον εδώ).

«Σε έναν κόσμο γεμάτο απογοητεύσεις και υποκρισία η Έμμα είναι η μοναδική αλήθεια της ζωής μου», έχει δηλώσει για τη μονάκριβη της πριν από χρόνια, όταν ακόμα εκείνη ήταν αρκετά μικρή για να την κρατάει αγκαλιά της. Αν και άλλαξαν πολλά από τότε, έχει μείνει αναλλοίωτη η αγάπη μεταξύ τους αλλά και η τυφλή εμπιστοσύνη που τρέφουν η μια για την άλλη. Και το καλοκαίρι είναι η εποχή τους, η μοναδική περίοδος του χρόνου που απολαμβάνουν στιγμές για δυο, χωρίς να ανησυχούν για τις υποχρεώσεις της επόμενης ημέρας.

Το YOU συνάντησε τη Ζήνα και την Έμμα λίγο πριν επιστρέψουν σε γραφείο και σχολείο αντίστοιχα να μοιράζονται υπέροχες στιγμές. Και αυτή ήταν μόνο μια ημέρα από το ονειρικό καλοκαίρι της δημοσιογράφου, που επέστρεψε πρόσφατα στις.. επαγγελματικές επάλξεις ανανεωμένη για τη σεζόν που ξεκινά σύντομα.

Ζήνα Κουτσελίνη κόρη

Οι ωραιότερες διακοπές της ζωής της Ζήνας Κουτσελίνη

Φέτος πέρασε το πιο όμορφο καλοκαίρι, αφού επισκέφθηκε όχι μόνο την αγαπημένη της Πάρο, κάτι που κάνει σχεδόν κάθε χρόνο οικογενειακώς, απολαμβάνοντας ήλιο και θάλασσα (εξ ου και το υπέροχο μπρονζέ της χρώμα), αλλά και τη μακρινή Νέα Υόρκη, εκπληρώνοντας «ένα όνειρο ζωής μετά από 30 χρόνια “αναμονής”», όπως επισήμανε η ίδια! Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ταξίδεψε με την κόρη της Έμμα και τον άντρα της Αντώνη Παπασταθόπουλο, φροντίζοντας να δουν από κοντά όλα τα βασικά αξιοθέατα, όπως το Άγαλμα της Ελευθερίας, την Times Square, το Empire State Building αλλά και το νυχτερινό Μανχάταν, όπου εκεί μάλιστα έκαναν μια στάση στο περίφημο εστιατόριο της διάσημης σεφ Μαρίας Λόη για να γευτούν το ασυναγώνιστο φαγητό της και τις λαχταριστές της τούρτες (δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι). Στα highlights, οι ατελείτωτες βόλτες στους δρόμους της πόλης, με τη 13χρονη κόρη της να εκτελεί χρέη φωτογράφου, βάζοντας τη μαμά να ποζάρει σε κάθε γωνιά της μεγαλούπολης.

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει...

Κι αυτό είναι κανόνας για την παρουσιάστρια του Star, που ξεκινά οσονούπω την καθημερινή εκπομπή της “Αλήθειες με τη Ζήνα” στις 11:45, έχοντας στο πλευρό της τους ίδιους συνεργάτες... στην επιτυχία, αφού για 8 χρόνια βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης – και όχι άδικα. “Η επιστροφή μιας παρέας που αγαπήσατε ως παρέα! Συνεχίζουμε το ταξίδι που ξεκινήσαμε πριν από οκτώ σεζόν και πάμε στην ένατη χάρη στην αγάπη σας”, λέει εκείνη ευχαριστώντας τους τηλεθεατές για την προτίμησή τους. Μαζί της από το φθινόπωρο δεν θα είναι μόνο ο Πέτρος Κουσουλός, που επέλεξε να συνεχίσει σε άλλους δρόμους, με την ίδια να του εύχεται μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram τα καλύτερα: “Η αγάπη και η εκτίμηση είναι αμοιβαία και πάντα η καρέκλα θα τον περιμένει ως καλεσμένο όποτε το επιθυμεί”.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί στα όλα τα περίπτερα