Ανέμιζε τη σημαία με τον τίτλο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» σε όλη τη Νέα Υόρκη - Φωτογραφίες από το υπερατλαντικό ταξίδι της Κουτσελίνη

Εκπλήρωσε το όνειρό της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ζήνα Κουτσελίνη
Instagram / Ζήνα Κουτσελίνη

Η Ζήνα Κουτσελίνη πολύ σύντομα θα βρίσκεται και πάλι στους δέκτες μας μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του STAR, Αλήθειες με τη Ζήνα, από την οποία φέτος θα λείπει ο Πέτρος Κουσουλός (δείτε εδώ γιατί και ποια είναι η σχέση του με την παρουσιάστρια πλέον), ωστόσο πριν επιστρέψει στην Αθήνα από τις διακοπές της, έκανε το μεγαλύτερο ταξίδι της ζωής της.

Όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ήταν όνειρο ζωής για εκείνη το να φτάσει μέχρι τη Νέα Υόρκη, όμως τα κατάφερε και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη. Έκανε βόλτες στην Times Square και γύρω από το Άγαλμα της Ελευθερίας, ανεμίζοντας τη σημαία με το όνομα της εκπομπής της παντού, αφήνοντας το στίγμα της εκεί.

Φωτογραφίες από το ταξίδι της Ζήνας Κουτσελίνη στη Νέα Υόρκη

«Εκπλήρωσα οικογενειακά ένα όνειρο ζωής μετά από 30 χρόνια «αναμονής»! Τελικά είναι πολύ ψηλά για να κοιτάς χαμηλά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αυτός είναι ο σύζυγός της

Η Ζήνα Κουτσελίνη εδώ και πολλά χρόνια έχει βρει το στήριγμα της! Τον άνθρωπο που της συμπαραστέκεται στα άσχημα και στα εύκολα. Μαζί τους μάλιστα, έχει αποκτήσει και την κόρη της, Ευσταθία - Μαρία. Ο λόγος για τον εδώ και επί 21 χρόνια σύζυγό της με τον οποίο παντρεύτηκε το 2002, ενώ τον Οκτώβριο του 2010 απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι, την κορούλα τους (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει, σήμερα είναι 13 ετών)

«Δεθήκαμε περισσότερο. Γίναμε μια γροθιά, ειλικρινά. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση στη σχέση μας και αυτό είναι που μας κρατούσε κοντά, ακόμη και όταν οι προσπάθειές μας για παιδί έπεφταν στο κενό. Μαζί το παλέψαμε, μέχρι τέλους!» είχε δηλώσει η παρουσιάστρια για τον άντρα της σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Η Ζήνα Κουτσελίνη και ο Αντώνης Παπασταθόπουλος κάνουν σπάνιες κοινές δημόσιες εμφανίσεις, αφού ο σύζυγός της δεν είναι πρόσωπο της τηλεόρασης και θέλει να αποφεύγει τα Media. Με αυτό τον τρόπο ωστόσο έχουν καταφέρει να προστατέψουν και την οικογένεια τους από υπερέκθεση.

 Αυτός είναι ο γοητευτικός σύζυγος της Ζήνας Κουτσελίνη