Τόνια Σωτηροπούλου: Ανησυχία με την πληγή στο πρόσωπό της - Η φωτογραφία που δημοσίευσε

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Τόνια Σωτηροπούλου
Instagram / Τόνια Σωτηροπούλου

Η Τόνια Σωτηροπούλου διαθέτει έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram, μέσα από τον οποίο δημοσιεύει κάποιες από τις προσωπικές της στιγμές με τον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια (δείτε εδώ τις αγκαλιές τους στην ακρογιαλιά), αλλά και με τους φίλους της, ενώ δημοσιοποιεί φωτογραφίες και βίντεο για την δουλειά της.

Πριν από λίγες ημέρες, δημοσίευσε όμως μερικές φωτογραφίες της δείχνοντας ένα τραύμα στο πρόσωπό της, κάτι που για λίγα δευτερόλεπτα προκάλεσε ανησυχία, ωστόσο έγινε αντιληπτό πως πρόκειται για προϊόν πολύ καλού κινηματογραφικού μακιγιάζ.

Δείτε επίσης: Εναλλακτικές διακοπές για Μαραβέγια & Σωτηροπούλου στην Ανάφη - Το λιλά μπικίνι της Τόνιας και οι μοναδικές αναλογίες της

Η ανάρτηση της Τόνιας Σωτηροπούλου με την πληγή που προκάλεσε ανησυχία

Η ίδια βρισκόταν στα γυρίσματα της νέας σειράς του MEGA, Milky Way, που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό, και ανέβασε φωτογραφίες από τα παρασκήνια, δίνοντας στο κοινό της μία γεύση από όσα θα παρακολουθήσει μέσα από τη συχνότητα του καναλιού.

«We dream as ghosts in empty towns», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της, όπως έγραφε και η κλακέτα.

Τι είναι το Milky Way

Το Milky Way αποτελείται από συνολικά 8 επεισόδια, τα οποία έχουν γυριστεί σε διάφορα σημεία της Ελλάδας και μας μεταφέρουν σε μία ανώνυμη ορεινή πόλη. Η ιστορία της σειράς παρακολουθεί τη ζωή της 17χρονης Μαρίας, μιας κοπέλας που τελειώνει το Λύκειο και ονειρεύεται να γίνει επαγγελματίας χορεύτρια. Όμως, τα όνειρά της διακόπτονται απότομα, όταν μαθαίνει πως είναι έγκυος από τον Τάσο, ένα μεγαλύτερο σε ηλικία αγόρι της πόλης της.

Η οικογένεια και οι φίλοι της στέκονται στο πλάι της από την πρώτη στιγμή, θέτοντάς της ωστόσο αρκετούς περιορισμούς. Ο ερχομός του Τζο, ενός αγοριού που σε τίποτα δεν θυμίζει τη συντηρητική κοινωνία της πόλης της, στη ζωή της Μαρίας αναμένεται να αλλάξει καθοριστικά τον τρόπο σκέψης της. Ουσιαστικά τη φέρνει αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα: να κάνει αυτό που όλοι περιμένουν από εκείνην ή να ανατρέψει όλα τα δεδομένα;

Το καστ της πολυαναμενόμενης σειράς περιλαμβάνει σπουδαίους ηθοποιούς, όπως η Ακύλλας Καραζήσης, η Θέμις Μπαζάκα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Γιούλικα Σκαφιδά και πολλοί άλλοι.