«Πρέπει να δουλέψω πάρα πολύ αυτό το θέμα που έχω! Καταντάω ηλίθι@» - Ξέσπασε η Μαρία Ηλιάκη

Ο έντονος προβληματισμός της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Πρέπει να δουλέψω πάρα πολύ αυτό το θέμα που έχω! Καταντάω ηλίθι@» - Ξέσπασε η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη, πολλές φορές, μέσα από τα social media της μοιράζεται τις σκέψεις της και τους προβληματισμούς της για θέματα που σχετίζονται είτε με την κόρη της, Κατερίνα (δείτε εδώ το δώρο που της έκανε για τη γιορτή της), είτε την κοινωνία, αλλά και την δουλειά της. Την Τρίτη 29/8, λοιπόν, θέλησε να μοιραστεί το πρόβλημα που έχει με την συνέπεια.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως είναι υπερβολικά συνεπής, κάτι που της προκαλεί άγχος, τόσο που δεν είναι λίγες οι φορές που την πιάνει το στομάχι της εάν αργήσει έστω και 15 λεπτά. Τόνισε, λοιπόν, πως θα ήθελε να δουλέψει αυτό το θέμα της με τον εαυτό της, διότι δεν της κάνει καθόλου καλό.

Δείτε επίσης: «Τα μάτια μου ήταν πρησμένα από το κλάμα...» - Η λαχτάρα που πέρασε η Ηλιάκη την ημέρα πριν τη βάφτιση της κόρης της

Το "πρόβλημα" της Μαρίας Ηλιάκη

«Νομίζω πως φέτος πρέπει να δουλέψω πάρα πολύ αυτό το θέμα που έχω με τη συνέπεια. Όχι αλήθεια πρέπει να το δουλέψω. Είμαι τόσο συνεπής, που καταντάω ηλίθια, καταντάω χαζή, μερικές φορές αισθάνομαι ότι είμαι βλαμμένη. Παράδειγμα: λες κάποιος, θα σου απαντήσω σε δύο ώρες. Εγώ αν περάσει δύο ώρες και ένα τέταρτο θα με πιάσει το στομάχι μου, ενώ αυτό δεν είναι το φυσιολογικό απ’ ότι έχω καταλάβει. Σου λέει ο άλλος θα σου πω σε δύο ώρες και μπορεί να μην σου απαντήσει και ποτέ. Φαντάζομαι δεν είστε πολλοί αυτοί που το έχετε αυτό. Εμείς που το έχουμε, υποφέρουμε. Εμένα αυτός είναι ο ψυχαναγκασμός μου», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Ο προβληματισμός για την κόρη της

Η Μαρία Ηλιάκη βιώνει μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, καθώς από τη μία έχει την δική της εκπομπή όσον αφορά στα επαγγελματικά της, ενώ όσον αφορά στην προσωπική της ζωή έχει πλέον παντρευτεί ουσιαστικά τον καλό της (δείτε εδώ τι αποφάσισαν), ενώ στην αγκαλιά κρατά καθημερινά και την μονάκριβη κόρη της.

Το να είναι κανείς μητέρα όμως, έχει και τις δυσκολίες του και φαίνεται πως η μικρή Κατερίνα βρίσκεται σε μία φάση που ό,τι κι αν κάνει χρειάζεται δίπλα την μανούλα της, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να μην μπορεί να κάνει τίποτε άλλο χωρίς να ακούει τις φωνές της. Τους προβληματισμούς της έθεσε, λοιπόν, η ίδια το απόγευμα της Πέμπτης 6/7 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (δείτε εδώ την εξομολόγηση για τις δυσκολίες που πέρασαν ως οικογένεια στη Ζυρίχη).

«Ήθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις ή μάλλον η ερώτηση είναι μια και πολύ συγκεκριμένη. Εκεί μετά τα δυο, συγγνώμη αλλά αυτός είναι ο πόνος μου αυτή την περίοδο, όσοι δεν θέλετε να με ακούτε να μιλάω για μωρά, κάντε με σίγαση για τα επόμενα 5 με 6 έξι χρόνια, θα το καταλάβω. Πραγματικά όμως, πόσες φορές μέσα στην ημέρα ή μάλλον στο λεπτό πιστεύετε ότι φωνάζει «μαμά» ένα δίχρονο. Η δικιά μου ας πούμε, πιστεύω ότι πρέπει να φωνάζει 3.000 φορές μαμά στο λεπτό. Το "μαμά" πια είναι μονίμως στα αυτιά μου», είπε.