«Το ωραιότερο του κόσμου» - "Έλιωσε" η Μαρία Ηλιάκη με το δώρο που της έκανε η κόρη της, Κατερίνα

Για την γιορτή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαρία Ηλιάκη
Instagram / Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη γιορτάζει σήμερα (15/8) και, μετά τις ευχές του συζύγου της, Στέλιου Μανουσάκη, δέχθηκε το πιο όμορφο δώρο από την μονάκριβη κόρη της, την Κατερίνα (δείτε εδώ το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στις διακοπές τους).

Της έδωσε μία κάρτα σε σχήμα καρδιάς, κολλημένη σε ξυλάκι, ζωγραφισμένη από τα χεράκια της, πάνω στην οποία ο πατέρα της είχε γράψει «χρόνια πολλά μαμά» και η παρουσιάστρια δεν χρειάστηκε τίποτα παραπάνω για να "λιώσει".

Το δώρο της μικρής Κατερίνας στην Μαρία Ηλιάκη για την γιορτή της

«Το ωραιότερο του κόσμου», έγραψε.

Μαρία Ηλιάκη δώρο κόρης

Ο προβληματισμός για το παιδί της

Η Μαρία Ηλιάκη βιώνει μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, καθώς από τη μία έχει την δική της εκπομπή όσον αφορά στα επαγγελματικά της, ενώ όσον αφορά στην προσωπική της ζωή έχει πλέον παντρευτεί ουσιαστικά τον καλό της (δείτε εδώ τι αποφάσισαν), ενώ στην αγκαλιά κρατά καθημερινά και την μονάκριβη κόρη της.

Το να είναι κανείς μητέρα όμως, έχει και τις δυσκολίες του και φαίνεται πως η μικρή Κατερίνα βρίσκεται σε μία φάση που ό,τι κι αν κάνει χρειάζεται δίπλα την μανούλα της, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να μην μπορεί να κάνει τίποτε άλλο χωρίς να ακούει τις φωνές της. Τους προβληματισμούς της έθεσε, λοιπόν, η ίδια το απόγευμα της Πέμπτης 6/7 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (δείτε εδώ την εξομολόγηση για τις δυσκολίες που πέρασαν ως οικογένεια στη Ζυρίχη).

«Ήθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις ή μάλλον η ερώτηση είναι μια και πολύ συγκεκριμένη. Εκεί μετά τα δυο, συγγνώμη αλλά αυτός είναι ο πόνος μου αυτή την περίοδο, όσοι δεν θέλετε να με ακούτε να μιλάω για μωρά, κάντε με σίγαση για τα επόμενα 5 με 6 έξι χρόνια, θα το καταλάβω. Πραγματικά όμως, πόσες φορές μέσα στην ημέρα ή μάλλον στο λεπτό πιστεύετε ότι φωνάζει «μαμά» ένα δίχρονο. Η δικιά μου ας πούμε, πιστεύω ότι πρέπει να φωνάζει 3.000 φορές μαμά στο λεπτό. Το "μαμά" πια είναι μονίμως στα αυτιά μου», είπε χαρακτηριστικά.