«Φέτος θα έχει μια πολύ κρίσιμη τηλεοπτική σεζόν» - Ηχηρό ''καμπανάκι'' για την Ελένη Μενεγάκη

Γνωστό πρόσωπο μίλησε για την παρουσιάστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το όνομα της Ελένης Μενεγάκη έχει αποτελέσει μύθο μέσα από την παρουσία της στην τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια, κρατώντας συντροφιά με τον δικό της μοναδικό τρόπο σε πολλά σπίτια τηλεθεατών.

Η ίδια συνεχίζει την παρουσία της στο μέσο στη συχνότητα του MEGA με την εκπομπή Eλένη. Πολλοί είναι εκείνοι, που σχολιάζουν την τηλεοπτική της πορεία και το γεγονός, πως επανήλθε στο επάγγελμα μετά τον έναν χρόνο αποχής.

Σε ότι αφορά το φαινόμενο ''Ελένη Μενεγάκη'' αναφέρθηκε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σε πρόσφατη συνέντευξη, που παραχώρησε στο περιοδικό ''7Μέρες Tν'' και στον Γιάννη Βίτσα σχολιάζοντας τη νέα σεζόν, που αναμένεται να ξεκινήσει με πολύ ιδιαίτερο τρόπο (δείτε εδώ την καταγγελία του για ακραία αντισυναδελφική συμπεριφορά).

To σχόλιο γνωστού Έλληνα δημοσιογράφου για την Ελένη Μενεγάκη

Έρχομαι στα τηλεοπτικά πρόσωπα: Ελένη Μενεγάκη.

«Η κυρία Ελένη Μενεγάκη αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης. Δεν έχω δουλέψει ποτέ μαζί της και θα το ήθελα. Φέτος θα έχει μια πολύ κρίσιμη τηλεοπτική σεζόν», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ελένη Μενεγάκη

Η ανακοίνωση του MEGA για την πρεμιέρα της

Ένας ένας οι παρουσιαστές, αλλά και οι πανελίστες των καθημερινών εκπομπών επιστρέφουν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Αθήνα, ξεκινώντας την προετοιμασία για όσα θα ακολουθήσουν από τη νέα σεζόν. Η Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο, έχει ακόμα λίγο χρόνο στη διάθεσή της.

Όπως είχε αποκαλύψει ήδη το youweekly.gr, η παρουσιάστρια συζητούσε έντονα με το MEGA να κάνει πρεμιέρα στις 11 Σεπτεμβρίου, κάτι που δεν ήταν εφικτό (δείτε εδώ τι συνέβη), επομένως αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί λίγο αργότερα.

Την Τετάρτη 30/8, λοιπόν, δημοσιεύθηκε το πρώτο επίσημο trailer για την "Ελένη", με την παρουσιάστρια να αναφωνεί: «Απ’ τις κουβέντες μας στα χαλαρά, μέχρι τα γέλια μας τα δυνατά», με την ημερομηνία να αναγράφεται στις οθόνες μας.

Ραντεβού στις 18/9 στις 13:30 το μεσημέρι!