«Γιορτάζει ο κόσμος μου όλος!» - Χαρές στο σπίτι της Ελεονώρας Μελέτη και του Θοδωρή Μαροσούλη

Η τρυφερή ανάρτηση για την κόρη τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σήμερα, Τετάρτη 30/8, γιορτάζει ο Αλέξανδρος, η Αλεξάνδρα, ο Αλέξης, ο Άλεξ, η Αλεξία και μερικά ακόμη ονόματα (δείτε εδώ τα υπόλοιπα) και αυτό σημαίνει πως για το σπίτι της Ελεονώρας Μελέτη και του Θοδωρή Μαροσούλη είναι μέρα χαράς, αφού γιορτάζει και η μικρή τους κόρη.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, θέλησε να της ευχηθεί δημόσια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας μία φωτογραφίας της, την οποία συνόδευσε με τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνη, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές της σε όλους όσους γιορτάζουν.

Οι ευχές της Ελεονώρας Μελέτη για την γιορτή της κόρης της

«Αυτά τα γαλαζοπράσινα μάτια που βγάζουν σπίθες, σήμερα γιορτάζουν κ μαζί γιορτάζει ο κόσμος μου όλος! Χρόνια πολλά σε όλους όσοι έχουν το όνομα της ημέρας ή έναν κόσμο που γιορτάζει!», έγραψε στο προφίλ της (δείτε εδώ το τατουάζ με τον συμβολισμό για τη μικρή Αλεξάνδρα).

Ελεονώρα Μελέτη γιορτή κόρης
Instagram / Ελεονώρα Μελέτη

Η εξομολόγηση για τη ζωή της χωρίς εκείνη

Όσο την βλέπει να μεγαλώνει όμως, όλο περισσότερες σκέψεις την κατακλύζουν. Γι' αυτό πολλές φορές κάνει μικρές εξομολογήσεις μέσα από τα social media της για εκείνη, σαν να κρατά ένα μικρό ημερολόγιο. Την Παρασκευή 18/8 μάλιστα, ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία τους και μίλησε για τον τρόπο που της άλλαξε τη ζωή (δείτε τις εδώ, μαμά και κόρη, αγκαλιασμένες στα βράχια δίπλα στη θάλασσα).

«Τη κοιτάω μωρέ κ σκέφτομαι… σκέφτομαι το χθες, το αύριο, το πως θα ήταν αν δεν υπήρχε. Τον πρώτο καιρό κ τα δύσκολα συναισθήματα, τα αλλά συναισθήματα, τα πρωτόγνωρα. Τις αγωνίες, τις φοβίες που απέκτησα κ δεν είχα παλιά, το κορίτσι που ήμουν, αυτή που έγινα κ αυτή στην οποία προσδοκώ να εξελιχθώ. Τη κοιτάω κ σκέφτομαι πόση δύναμη έχει , πόση επιρροή, που κατάφερε να με αλλάξει κ που το πετυχαίνει ακόμα μέρα με τη μέρα όλο κ πιο πολύ…», έγραψε.

Δείτε επίσης: «Το 2023 υπάρχουν ΓΥΝΑΙΚΕΣ που με...» - Η αποστομωτική απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη για τις χωρίς φίλτρα & μακιγιάζ φωτογραφίες της

Ελεονώρα Μελέτη παιδί