Ήταν μέχρι χθες ορκισμένη ξανθιά - Αγνώριστη η Μπέσσυ Μάλφα με την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της

Της πηγαίνει και αυτό πολύ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μπέσσυ Μάλφα μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, που είναι γνωστή στο ευρύ κοινό από την υποκριτική έχει κάνει μικρούς πειραματισμούς σε ό,τι αφορά την εξωτερική εμφάνιση με τα μαλλιά της να είναι κατά κύριο λόγο βαμμένα ξανθά.

Μπορεί να άλλαζε χτενίσματα και μήκη στα μαλλιά της, αλλά το ξανθό της ταίριαζε γάντι σε σημείο, που θα λέγαμε, πως η Μπέσσυ Μάλφα ανήκει στις γυναίκες αυτές, που αποκαλούμε ως ''ορκισμένες ξανθιές'' (δείτε εδώ από που κατάγεται).

Η αλλαγή στα μαλλιά της Μπέσσυ Μάλφα

Όλα αυτά βέβαια μέχρι πρόσφατα, που η ηθοποιός πήρε την απόφαση να κάνει μια αλλαγή, που την ανανέωσε στο έπακρο! Μέσα από ένα instagram story μας έδειξε το νέο χρώμα στα μαλλιά της από την επίσκεψη στο κομμωτήριο με το ανοιχτό καστανό να της πηγαίνει και αυτό πολύ!

Μπέσσυ Μάλφα

Αυτές είναι οι 26χρονες δίδυμες κόρες της

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Μπέσσυ Μάλφα δημιούργησαν μία πολύ όμορφη οικογένεια μετά τον γάμο τους το 1997, αποκτώντας τρία παιδιά. Τις δίδυμες κόρες τους, Όλγα και Νίκη, αλλά και τον γιο τους Γιάγκο. Ο νεαρός φέτος, έχοντας κλείσει πια τα 18 του, κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα περνώντας στη σχολή που επιθυμούσε.

Οι δύο 26χρονες, από την άλλη πλευρά, εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει να χαράσσουν την δική τους πορεία στον χώρο του θεάματος και της υποκριτικής. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, οι δυο τους ξεκίνησαν να δημοσιεύουν στα social media τους βίντεο όπου τραγουδούσαν δικά τους τραγούδια, γεμάτα νόημα και με πολύ χιούμορ (δείτε εδώ την Όλγα να ποζάρει γυμνή στην παραλία), με αποτέλεσμα σε λίγο καιρό να έχουν γίνει viral, με το κοινό να τις αποθεώνει και να ζητά να τις ακούει όλο και πιο συχνά.

Έτσι, λοιπόν, σιγά σιγά ξεκίνησαν τις live εμφανίσεις τους, με τα εισιτήρια των οποίων να ξεπουλούν σε ταχύτατους ρυθμούς, ενώ παράλληλα άρχισαν να ασχολούνται και με την υποκριτική.

Μοιάζουν πάρα πολύ και στους δύο τους γονείς!