Με γυαλιά ηλίου και πλούσια μαλλιά - Αυτός είναι ο τρίτος γιος του Νίκου Χατζηνικολάου από το γάμο με την Τσολακάκη

«Σε λατρεύω»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει δημιουργήσει μια πολύ δεμένη οικογένεια, την οποία έχει τη χαρά να βλέπει πολύ περισσότερο το καλοκαίρι, που ο ίδιος έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο συγκριτικά με το πιεσμένο πρόγραμμα του χειμώνα.

Να θυμίσουμε εδώ, πως ο δημοσιογράφος σήμερα είναι παντρεμένος με την Κρίστυ Τσολακάκη και συνολικά από τους δύο γάμους, που έχει κάνει έχει φέρει στη ζωή 4 παιδιά με την Εύα να είναι η μικρότερη (δείτε εδώ σε ποιον από τους δύο μοιάζει).

Ο Αύγουστος έκρυβε πολλές γιορτές και γενέθλια για την οικογένεια του Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος ολοκληρώνεται την Τετάρτη 30/8 με τη γιορτή του γιου του, Αλέξανδρου και την ανάρτηση του πατέρα του μέσα από το instagram.

Oι ευχές του Νίκου Χατζηνικολάου για τη γιορτή του γιου του

«Οι οικογενειακοί εορτασμοί του Αυγούστου ολοκληρώνονται με την ονομαστική γιορτή του Αλεξάνδρου! Αλεξ μου να είσαι γερός,ευτυχισμένος,χαρούμενος! Σε λατρεύω! Υ.Γ. Πότε θα… κουρευτούμε; Αρχίζει το σχολείο!!», έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο πασίγνωστος επιχειρηματίας που είχε παντρέψει τον Χατζηνικολάου με την Τσολακάκη

Το 2007 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί μαζί, τον Κωνσταντίνο ενώ το 2009 γεννήθηκε και ο γιος τους, Αλέξανδρος. Η κόρη τους Εύα ήρθε να συμπληρώσει το καρέ της ευτυχίας τους το 2012. «Η Κρίστη είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για μένα. Πέραν του ερωτικού στοιχείου, που είναι πολύ έντονο ακόμη μέσα μας, είναι στο πλευρό μου και ως σύμβουλος.

Έχει μια πιο πειθαρχημένη στάση ζωής από μένα, που είμαι χύμα, πιο εκρηκτικός, και με βοηθάει να βάζω μερικά πράγματα σε τάξη, να περιμένω να πέσει η σκόνη τους, μέχρι να πάρω τη σωστή απόφαση και να μην λειτουργώ κυκλοθυμικά. Είναι ένα πολύ ισορροπημένο άτομο –πολύ πιο ισορροπημένο από μένα- που φέρνει στην οικογένειά μας γαλήνη», είχε πει ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Down Town.

Ο γάμος τους έγινε στην Εκάλη, λοιπόν, αλλά ποιος ήταν ο κουμπάρος; Ο λόγος γίνεται για τον... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr