Με κάδρα, ροζ πούπουλα και σουέτ πολυθρόνα - Το παραμυθένιο καμαρίνι της Καινούργιου στον Alpha

Φωτογραφία από το εσωτερικό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο τελευταίος σταθμός του φετινού καλοκαιριού για την Κατερίνα Καινούργιου δεν ήταν σε κάποιο ελληνικό νησί, αλλά σε μία από τις αγαπημένες της πόλεις, που συχνά επισκέπτεται η παρουσιάστρια, στο Παρίσι (δείτε εδώ τη ρομαντική ανάρτησή της από εκεί).

Από την Αθήνα κάνει πλέον αναρτήσεις η παρουσιάστρια, καθώς η πρεμιέρα του Super Κατερίνα πλησιάζει και έτσι η Κατερίνα Καινούργιου έχει διαρκώς συσκέψεις με το κανάλι και την ομάδα της εκπομπής της.

Το καμαρίνι της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha

Την Τετάρτη 30/8 η παρουσιάστρια βρέθηκε στα Studio Pro και μάλιστα έκανε μια ανάρτηση στο instagram από το καμαρίνι της, που έχει το στυλ της. Στο τοίχο, όπως βλέπουμε είναι κρεμασμένο ένα κάδρο με εκείνη, ενώ παράλληλα επικρατούν τα πούπουλα και πολυθρόνα μικρή σε ροζ σουέτ χρώμα.

Καινούργιου καμαρίνι

Η ανακοίνωση του Alpha για την πρεμιέρα της

Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, για τρίτη χρονιά στον Alpha, με την πιο super διάθεση, μαζί με την παρέα της. Η ομάδα της Super Κατερίνα έρχεται καθημερινά, με την πιο ζεστή «καλημέρα», για να κάνει ακόμα πιο όμορφα τα πρωινά μας.

Μαζί με την Κατερίνα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας καθώς και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Χάρης Λεμπιδάκης αναλύουν και σχολιάζουν όλα τα θέματα που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα, από την ενημέρωση έως την ψυχαγωγία. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με το καυστικό του σχόλιο και τις καίριες παρεμβάσεις του, δίνει το δικό του, ιδιαίτερο στίγμα.

Η πιο δυνατή δημοσιογραφική ομάδα βρίσκεται πάντα στην καρδιά των εξελίξεων, με ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικά ρεπορτάζ, αποκαλύψεις, και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των γεγονότων.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες και προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους ανοίγουν την καρδιά τους στην Κατερίνα Καινούργιου, αποκαλύπτοντας μια διαφορετική, πιο ανθρώπινη πτυχή του εαυτού τους.

Η πιο αυθόρμητη πρωινή συντροφιά επιστρέφει ανανεωμένη!

«Super Κατερίνα» από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα από Δευτέρα εώς Παρασκευή, στις 10:00 π.μ. στον Alpha!

Project manager: Θέμης Μάλλης

Αρχισυνταξία: Γιώργος Μιχαηλίδης, Ευφημία Δήμου.

Αρχισυντάκτης οπτικοποίησης Μίνα Τζανετάτου.

Σκηνοθέτης: Δημήτρης Σταματοπουλος

Διεύθυνση Παραγωγής: Αναστασία Τσαβδαρίδου

Παραγωγή: Barkingwell