«Θέλω κάποιον να με κοιτάει όπως εγώ κοιτώ...» - Σε ρομαντική διάθεση η Κατερίνα Καινούργιου στο Παρίσι

Οι όλο νόημα αναρτήσεις της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κατερίνα Καινούργιου
Instagram / Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Κανούργιου βρίσκεται στην πιο ρομαντική πόλη, εκείνη που είναι συνυφασμένη με την έρωτα... το Παρίσι (δείτε εδώ ποιον βρίσκεται εκεί). Ο ρομαντισμός, λοιπόν, που υπάρχει στον αέρα της γαλλικής πρωτεύουσας την έχει επηρεάσει πολύ και οι τελευταίες της αναρτήσεις είναι γεμάτες νόημα.

Το πρωί της Κυριακής 27/8, δηλαδή, δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο έγραφε: «Θέλω κάποιον να με κοιτάει όπως εγώ κοιτώ το Παρίσι».

Κατερίνα Καινούργιου Παρίσι

Τα όλο νόημα post της Κατερίνας Καινούργιου από το Παρίσι

Ενώ στο προφίλ της ανέβασε μερικές ακόμη φωτογραφίες της από εκεί, με την πρώτη να γράφει:

«Ο ρομαντισμός δεν έχει πεθάνει, βρίσκεται στο Παρίσι».

Στη δεύτερη, σημειώνει: «Το Παρίσι υπάρχει για να σου θυμίζει ότι όλα σου τα όνειρα είναι αληθινά».

Η αινιγματική της ανάρτηση για την προσωπική της ζωή

Η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν, γεγονός που έχει αναφέρει και η ίδια μέσα από την εκπομπή της. Στο πλατό του Super Κατερίνα σημειώθηκαν πολλές εντάσεις που έφερναν στα όρια της την παρουσιάστρια, όπως για παράδειγμα όταν τσακώθηκαν άσχημα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, λέγοντας πως την στοχοποιεί.

Εντάσεις υπήρξαν και με το κοντρόλ, και δεν ήταν λίγες οι φορές που ήρθαν σε αντιπαράθεση για διάφορα θέματα που γινόντουσαν στο πλατό.

Μάλιστα, σε μια από τις τελευταίες της εκπομπές, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως θα εξαφανιζόταν για κάποιο διάστημα το καλοκαίρι με σκοπό να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει μακριά από όλα όσα την ταλαιπώρησαν - δείτε εδώ τι είχε πει.

Αφού πέρασε ένα όμορφο καλοκαίρι μαζί με τους φίλους της, η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέφθηκε. Λίγο λοιπόν πριν επιστρέψει στην Αθήνα για να βρεθεί ξανά στις επάλξεις, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για τη ζωή της.

Αφού δημοσίευσε μια πολύ γλυκιά και όμορφη φωτογραφία της, έγραψε:

«Μου ζητήσατε να ποστάρω αυτή την φωτο …για κάποιο λόγο σας αρεσε πολύ …
Ξέρετε γιατί ?γιατι ειμαι φυσική ,χαρούμενη ,ευγνώμων κ ήρεμη …

Οι άνθρωποι είναι ομορφότεροι όταν είναι ευτυχισμένοι και χαμογελαστοί…Έτσι είναι πιο ελκυστικοί…
Στο τέλος της μέρας, αυτός που μένει μαζί μας θα είναι ο ίδιος μας ο εαυτός. Κι αν εσύ δεν καταφέρεις να σε αγαπήσεις με ό,τι ατέλεια κουβαλάς, δε θα το κάνει κανείς άλλος…

Σας στέλνω την αγάπη μου, μου λείψατε!».