Στην πόλη του έρωτα με ιδιαίτερη παρέα - Οι πρώτες φωτογραφίες της Κατερίνας Καινούργιου από το Παρίσι

Με κατακόκκινη φούστα μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κατερίνα Καινούργιου
Instagram / Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου, την Παρασκευή 25/8, αποκάλυψε με ένα μελαγχολικό story στον προσωπικό της λογαριασμό πως βρίσκεται στην πόλη του έρωτα, στο Παρίσι, λίγες μέρες πριν πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της εκπομπής της στο κανάλι του ALPHA, Super Κατερίνα (δείτε εδώ ποιο είναι το νέο πρόσωπο που θα ενταχθεί στην ομάδα της).

Το Σάββατο 26/6 δημοσίευσε στο προφίλ της τις πρώτες της φωτογραφίες από τις βόλτες τις στους δρόμους, από όπου φαίνεται και ο Πύργος του Άιφελ. Μέσα από τις εικόνες αυτές αποκάλυψε και το πρόσωπο με το οποίο έκανε αυτό το ταξίδι.

Οι πρώτες φωτογραφίες της Κατερίνας Καινούργιου από το Παρίσι με καλή παρέα

Δεν είνα άλλη πέρα από την καλή της φίλη Γεωργία Παντελέ.

«Δεν υπάρχει μέρος στον πλανήτη που θα σε κάνει άλλο άνθρωπο. Σίγουρα υπάρχει κάποιο μέρος στο οποίο θα νιώσεις ότι βρήκες τη φυλή σου. Σου εύχομαι ολόψυχα να είναι αυτό το μέρος που ταξιδεψες....Κρίμα που δεν μας είπες πού. Θα ονειρευτώ ότι εννοείς το Παρίσι... Καλημέρα φίλοι μου…σας στέλνω την αγάπη μου…ανυπομονώ να τα ξαναπούμε …», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησης.

Το ηχηρό μήνυμα πίσω από την αμακιγιάριστη εικόνα της

Την Τετάρτη 16/8 δημοσίευσε άλλη μία φωτογραφία της περνώντας ένα πολύ ισχυρό μήνυμα.

Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία της με μαγιό στην παραλία, όπου χαμογελά στον φακό, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, και μίλησε για τις ατέλειες που μπορεί να έχει κάθε άνθρωπος, τις οποίες όμως πρέπει να βρει κανείς τρόπο να της αγαπήσει για να μπορέσει και να αγαπηθεί.

«Μου ζητήσατε να ποστάρω αυτή την φώτο … για κάποιο λόγο σας άρεσε πολύ. Ξέρετε γιατί ? Γιατί είμαι φυσική, χαρούμενη, ευγνώμων κ ήρεμη … Οι άνθρωποι είναι ομορφότεροι όταν είναι ευτυχισμένοι και χαμογελαστοί…Έτσι είναι πιο ελκυστικοί… Στο τέλος της μέρας, αυτός που μένει μαζί μας θα είναι ο ίδιος μας ο εαυτός. Κι αν εσύ δεν καταφέρεις να σε αγαπήσεις με ό,τι ατέλεια κουβαλάς, δε θα το κάνει κανείς άλλος… Σας στέλνω την αγάπη μου. Μου λείψατε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Μου χρωστάς έναν Αύγουστο» - Το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου πίσω από τις φωτογραφίες με το ολόσωμο μαγιό της στην Αντίπαρο

Κατερίνα Καινούργιου Τήνος