Super Κατερίνα: Νέο πρόσωπο στην παρέα της Κατερίνας Καινούργιου

Ποιος προστίθεται στην ομάδα της;

Instagram/@superkaterinatv
Instagram/@superkaterinatv

Πιο... «Super» γίνεται; Και βέβαια γίνεται! Έπειτα από μια πετυχημένη χρονιά και υψηλά σε τηλεθέαση νούμερα, η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει δυναμικά στους δέκτες μας σε λίγες ημέρες (δείτε εδώ το νέο trailer της εκπομπής της) και υπόσχεται να μας γίνει ακόμα πιο απαραίτητη με νέα, αποκλειστικά, συνεντεύξεις και ό,τι πιο φρέσκο κυκλοφορεί δίπλα μας.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το περιοδικό Tv24

Επειδή όμως η παρουσιάστρια πιστεύει στην ομαδική δουλειά, δεν κάνει βήμα ή, μάλλον, εκπομπή χωρίς την εκλεκτή ομάδα της, που φέτος εμπλουτίζεται με ένα πρόσωπο-κλειδί.

Η ανανεωμένη ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου

Εκτός λοιπόν από τους Ανδρέα Μικρούτσικο, Γρηγόρη Γκουντάρα, Χρύσλα Γεωργακοπούλου και Γιάννη Πουλόπουλο, στο πλευρό της θα απολαύσουμε και τον Χάρη Λεμπιδάκη που ξεχωρίζει πάντα για το έγκυρο ρεπορτάζ του και την εμπεριστατωμένη γνώμη του. Να θυμίσουμε πως ο δημοσιογράφος την προηγούμενη σεζόν εμφανιζόταν στο «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού.

Τέλος, να σημειώσουμε πως ο Γιάννης Πουλόπουλος δεν θα είναι όλη τη σεζόν δίπλα στην όμορφη Κατερίνα. Οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις θα τον αναγκάσουν να σημειώσει «απουσίες» από το πάνελ της εκπομπής. Παρόλα αυτά, εμείς να ευχηθούμε σε όλους μια όμορφη και δημιουργική τηλεοπτική σεζόν!

Η πρώτη σύσκεψη για τη νέα σεζόν

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο κανάλι του ALPHA, το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη, επομένως ολόκληρη η ομάδα της συγκεντρώθηκε για την πρώτη της σύσκεψη στα γραφεία του σταθμού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστές, η μόνη αποχώρηση που έχει προκύψει είναι αυτή του Στέφανου Κωνσταντινίδη, ο οποίος θα βρεθεί σε άλλο πάνελ από τη νέα σεζόν, με μία παλιά του συνεργάτιδα (δείτε εδώ ποια).