Η απόφαση της Καινούργιου μετά το τέλος του Super Κατερίνα - «Δεν θα με βρίσκετε ένα διάστημα! Ίσως έχω...»

Η αποκάλυψη που τους άφησε άφωνους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η απόφαση της Καινούργιου μετά το τέλος του Super Κατερίνα - «Δεν θα με βρίσκετε ένα διάστημα! Ίσως έχω...»

Μια ανακοίνωση που άφησε άφωνους τους συνεργάτες της, έκανε η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα 27/6 στην εκπομπή της, Super Κατερίνα. H παρουσιάστρια πήρε μια σημαντική απόφαση για τη ζωή της μετά την δύσκολη χρονιά που πέρασε τηλεοπτικά και προσωπικά.

Πολλές φορές έχει αναφερθεί στην πίεση που νιώθει ειδικά το τελευταίο διάστημα, γεγονός που πολλές φορές την έχει κάνει να ζαλίζεται και να μην αισθάνεται καλά.

Για το λόγο αυτό, αποφάσισε μετά το φινάλε της εκπομπής, να εξαφανιστεί για κάποιο διάστημα, κλείνοντας το κινητό της, ώστε να ηρεμήσει και να ξεκουραστεί.

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καινούργου

«Όπως τα λες ακριβώς, η ζωή είναι εκεί κι αποφάσισα να κλείσω το κινητό μου όταν τελειώσουμε από εδώ ένα διάστημα. Δεν θα με βρίσκετε ένα διάστημα. Χωρίς να φταίει κάποιος ίσως έχω πιεστεί οικογενειακά κι επαγγελματικά, όλα. Άσχετο αλλά τα λέω γιατί η Μαρία με ξέρει πάρα πολλά χρόνια και θέλω να φύγω λίγο και να μην έχω επικοινωνία. Θα φροντίσω και τα social απλά έχω κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις πληρωμένες», αποφάσισε.

Η ανάρτηση που είχε κάνει

Η παρουσιάστρια είχε οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από κρίση πανικού, συγκίνησε με τα λόγια της.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον σας και τα μηνύματά σας! Μπήκα στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια και αδιαθεσία… έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις και είμαι καλά… Το τελευταίο διάστημα έχω έντονη πίεση και υπερβολικό άγχος… θέλω μέσα από την καρδιά μου να πω κάτι σε όλους. Να προσέχετε τους εαυτούς σας! Να σας αγαπάτε! Να δίνετε μέχρι εκεί που μπορείτε… να μη νιώθετε τύψεις όταν ξεμένετε από ενέργεια…

Η ενέργειά μας είναι πολύτιμη. Να έχετε χρόνο για τον εαυτό σας. Να μιλάτε μαζί του, να τον “χαϊδεύετε”, να τον αγαπάτε! Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την σωματική και ψυχική μας υγεία! Σας ευχαριστώ και πάλι!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου εξελίξεις υγείας