«Ξ@κ@λ@ του survivor και του Σεφερλή» - Η αποστομωτική απάντηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου σε χυδαίο σχόλιο

Στάθηκε στο ύψος της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στο Instagram υπάρχουν πολλά ανώνυμα προφίλ που μιλούν απαράδεκτα απέναντι στα δημόσια πρόσωπα. "Θύμα" ενός τέτοιου ανώνυμου προφίλ έπεσε και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Η ηθοποιός ωστόσο, μοιράστηκε δημόσια το εν λόγω σχόλιο.

Με αφορμή μια ανάρτηση που έκανε στο story της σχετικά με ένα άρθρο, δέχτηκε ένα αρκετά χυδαίο μήνυμα με αποτέλεσμα να ξεσπάσει.

Το σχόλιο που δέχτηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η απάντηση της

«Αϊ μαρή μας έγινες και εσύ κουλτουριάρα! Ξ@κ@λ@ του survivor και του Σεφερλή», έγραφε το μήνυμα που δέχθηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο Instagram.

«Κρύψου πίσω από ένα ψεύτικο προφίλ. Μάλλον δεν έχεις τα κότσια να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό… Η μάλλον δεν έχεις έναν. Γιατί αν είχες προσωπικότητα δεν θα καθόσουν όλη ημέρα να προσπαθείς να υποβιβάσεις τους άλλους. Θα ήθελα πολύ να σε βρίσω αλλά λέω να σταθώ στο ύψος μου. Γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν είσαι για βρίσιμο... Είσαι μόνο για λύπηση», του απάντησε και τον αποστόμωσε.

Δείτε επίσης: Αναβάλλεται ο γάμος Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου & Κώστα Πηλαδάκη;

Ναυσικά Παναγιοτοπούλου Instagram

Tο ξέσπασμα που είχε κάνει για την προσωπική της ζωή

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και στην δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού με την ίδια να απαντάει σε ερωτήσεις σχετικές με την προσωπική της ζωή.

Είναι γνωστό, πως η ηθοποιός είναι σε σχέση με τον Κώστα Πηλαδάκη και μάλιστα, πως ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας με την πρόταση να έχει γίνει (δείτε εδώ γιατί καθυστερεί η διαδικασία).

Αυτό ωστόσο, που ενοχλεί την Ναυσικά είναι να ερωτάται συνέχεια για την ερωτική της ζωή, καθώς όπως τόνισε έχει δώσει την προσοχή της στον επαγγελματικό τομέα, με το κομμάτι αυτό να μην απασχολεί το ίδιο.

«Με ξεβολεύει όταν η προσωπική μου ζωή γίνεται το πρώτο πράγμα που κοιτάζουν, αντί να κοιτάνε τι κάνω στην επαγγελματική... Παρότι κάποιες στιγμές συμβαίνει, δεν μου αρέσει να με επισκιάζει η προσωπική μου ζωή. Επίσης, δεν μου αρέσει να είμαι η κυρία του κυρίου, θέλω να έχω την δική μου υπόσταση», είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Ναυσικά