«Δέχθηκα γροθιά στο ύψος της μύτης μου!» - Γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος σοκάρει για την επίθεση που δέχτηκε από επιχειρηματία

«Κάλεσε το ένα από τα παιδιά αυτά να βγάλει το όπλο και να με πυροβολήσει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δέχθηκα γροθιά στο ύψος της μύτης μου!» - Γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος σοκάρει για την επίθεση που δέχτηκε από επιχειρηματία

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος, λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα στις 30/8, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της Πεντέλης, όπου κατέθεσε μήνυση σε βάρος γνωστού εφοπλιστή ο οποίος συνοδευόταν από άτομα της προσωπικής του ασφάλειας, για απρόκλητη επίθεση.

Μάλιστα, μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Οι δηλώσεις του δημοσιογράφου για την επίθεση

Ο Γιώργος Παπαχρήστος, σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας Τα Νέα, την Τετάρτη 30/8, περιέγραψε λεπτομερώς στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και στη Ράνια Τζίμα (μετά το περιστατικό με το τσιγάρο), όλα όσα βίωσε μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τρίτης όταν του έγινε η επίθεση.

«Ήταν για μένα σοκαριστικό διότι ήταν απρόκλητο, αιφνιδιαστικό και δεν είχε μεσολαβήσει τίποτα. Ούτε μια λεκτική αντιπαράθεση με τον άνθρωπο αυτόν. Με βρήκε σε μια στιγμή που συνομιλούσα με τον συνάδελφο μου, Θανάση Τσεκούρα για τα θέματα του ΣΥΡΙΖΑ. Εκείνη τη στιγμή, ξαφνικά, ένιωσα να βλέπω αυτό που λέμε τον ουρανό με τ’ άστρα. Δέχθηκα μια γροθιά στο ύψος της μύτης μου, τραυματίστηκα φυσικά διότι μάτωσα και δεν ήξερα τι είναι αυτό.

Με χτύπησε ο ίδιος, παρότι συνοδευόταν από δυο κανονικούς μπράβους οπλισμένους. Πρέπει να πω ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν με χτύπησαν, αυτός με χτύπησε και το σημαντικό είναι ότι ακολούθησε ένα υβρεολόγιο αδιανόητο και απειλές. Μάλιστα, κάλεσε το ένα από τα παιδιά αυτά να βγάλει το όπλο και να με πυροβολήσει.

Ήταν εκτός εαυτού! Ήταν ένας άνθρωπος σε αμόκ! Δεν τον αναγνώρισα. Η μόνη εξήγηση που υπάρχει είναι ότι εγώ είχα αναφερθεί προ διετίας, ίσως και περισσότερο, σε όσα είχαν μεταφερθεί από τις ΗΠΑ σχετικά με τα ρωσικά χρήματα που είχαν χρησιμοποιηθεί προκειμένου να στηθεί ένα δίκτυο καναλιών το οποίο θα λειτουργούσε υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.