«Έπρεπε να τραγουδήσω, αφού τον είχα δει νεκρό» - Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση του Χρίστου Αντωνιάδη

Η δύσκολη στιγμή που έπρεπε να αντιμετωπίσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί αυτή την στιγμή να διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή του, αφού πριν κάποιους μήνες έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς σε δίδυμα (δείτε εικόνες από την βάφτιση), ωστόσο, ο Χρίστος Αντωνιάδης στη ζωή του έχει περάσει αρκετά δύσκολες στιγμές.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου, ο τραγουδιστής μίλησε για τις δύσκολες προσωπικές στιγμές που βίωσε.

Μια από αυτές ήταν όταν έπρεπε να ανέβει στην σκηνή και να τραγουδήσει την ίδια ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο παππούς του.

Η εξομολόγηση του Χρίστου Αντωνιάδη

Ήρθατε ποτέ αντιμέτωπος με κάποια απώλεια και ταυτόχρονα να πρέπει να ανεβείτε στην πίστα και να διασκεδάσετε το κοινό;

Ναι, έχει τύχει και δεν ήταν καθόλου ευχάριστη εμπειρία, αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Όταν έχασα τον παππού μου, έπρεπε το ίδιο βράδυ να τραγουδήσω, αφού τον είχα δει νεκρό. Περισσότερο έκλαιγα παρά τραγούδαγα. Περισσότερο στεναχωριόμουν όταν έλεγα χορευτικά τραγούδια και όχι όταν έλεγα μπαλάντες. Η δουλειά όμως είναι δουλειά, ο κόσμος πληρώνει.

Σχετικά με την κατάθλιψη είπε: «Όταν στεναχωριόμουν και γύριζα κλαμένος στη μάνα μου, με κοίταγε και μου έλεγε "τι είναι αυτά ρε; Πες τους να πάνε να γ@ηθουν". Κάπως έτσι αντιμετωπίζω όλα τα στραβοπατήματα. Μια ζωή έχουμε, οπότε πρέπει να φροντίσουμε να περάσουμε όσον τον δυνατόν καλύτερα»

Το bullying

«Όταν πρωτοξεκίνησα την καριέρα μου όντας πολύ νέος, είχα νιώσει πολλές φορές θεούλης και είχαν πάρει τα μυαλά μου αέρα. Τη δεκαετία του ‘90 είχα βγάλει χρήματα λόγω των επιτυχιών μου, ωστόσο έχασα κάποια από αυτά εξαιτίας κάποιων κακών επενδύσεων.

Ζούσα με τους γονείς μου και δεν είχα έξοδα διαμονής. Αυτό με βοήθησε να αποταμιεύσω χρήματα, ώστε να αγοράσω αυτοκίνητο. Θυμάμαι να περιμένω το τελευταίο λεωφορείο για να πάω στη δουλειά μου, αλλά και τα πρωινά που περίμενα τη λούλουδου του μαγαζιού να μοιραστούμε το ταξί», είπε αρχικά ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης είπε στη συνέχεια: «Ήμουν πολύ δυστυχισμένος, γιατί ξαφνικά πάχυνα λόγω ενός θέματος υγείας που είχα και έχασα τα πάντα. Από παιδί ήμουν στρουμπουλός και βίωνα bullying γι’ αυτό. Πάντα μέσα μου είχα θέμα με τα κιλά και την εμφάνισή μου. Η δισκογραφική μου εταιρεία μου είχε πει: “Πρέπει να επιλέξεις, ή καριέρα ή κιλά”».