Ο Λάγιος "άδειασε" την εκπομπή της Παπίλα - «Εάν ένας άνθρωπος έρχεται με τα προβλήματα του από το σπίτι, τα παιδιά, τα οικονομικά...»

«Η αλήθεια είναι πως όταν υπάρχει μια γκρίνια πίσω από τις κάμερες θα φανεί και μπροστά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Λάγιος

Στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Λάγιος στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes χθες Τετάρτη 30/8, μίλησε και για τη συνεργασία του με την Ελίνα Παπίλα στην εκπομπή Είμαστε μαζί, που προβλήθηκε μέσα από το κανάλι του ΑΝΤ1 για λίγο χρονικό διάστημα.

Ο ψυχολόγος λοιπόν, αναφέρθηκε στους λόγους που δεν συνεχίστηκε η εκπομπή και κόπηκε απότομα από τον αέρα (δείτε το συγκινητικό φινάλε). Δεν δίστασε μάλιστα να "αδειάσει" τους συναδέλφους του λέγοντας πως υπήρχαν πολλές εντάσεις.

Οι αποκαλύψει του Λάγιου για την εκπομπή Είμαστε Μαζί

«Είμαι ειλικρινά ένας άνθρωπος που πολύ δύσκολα θα τσακωθείς. Όμως, εάν ένας άνθρωπος έρχεται με τα προβλήματα του από το σπίτι του, από τα παιδιά του, από τα οικονομικά του και έχεις να συναναστραφείς με ανθρώπους που δεν ξέρεις και οι οποίοι έχουν τα δικά τους νεύρα… είναι πολύ εύκολο! Υπάρχει η σπίθα! Οπότε εμένα με βοηθάει η ιδιότητα μου στο να είμαι λίγο πιο ήρεμος σε όλα αυτά. Αλλά είμαι και άσχετος, είμαι ερασιτέχνης στο θέμα της τηλεόρασης. Έμαθα πάρα πολλά πράγματα. Νεύρα όμως υπήρχαν γιατί υπάρχει άγχος και ένταση ειδικά όταν τα νούμερα δεν είναι καλά», ανέφερε αρχικά.

Και είπε σε άλλο σημείο: «Εμείς στην εκπομπή, για να είμαι ειλικρινής, υπήρχαν στιγμές που είχαμε νεύρα αλλά είχαμε καλή σχέση μεταξύ μας. Δηλαδή στο μεταξύ μας, ειδικά με τους συνεργάτες μου μπροστά από την κάμερα, είχαμε άριστη σχέση πραγματικά» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Λάγιος στην ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN. «Καταλαβαίνω όμως το ότι πιέζει, όπως σε όλες τις δουλειές, το εάν πάει καλά. Αν δεν πάει κάτι καλά, αρχίζει μια γκρίνια και εκεί ξεκινάει το πως το διαχειρίζεσαι. Η αλήθεια είναι πως όταν υπάρχει μια γκρίνια πίσω από τις κάμερες θα φανεί και μπροστά. Ίσως, αν δεν φανεί, θα φανεί πως δεν μπορείς να είσαι τελείως ελεύθερος σε αυτό που θέλεις να κάνεις».

Τι είχε αναφέρει η Ελίνα Παπίλα

«Το είπα και στην εκπομπή ότι στη ζωή παίρνουμε ρίσκα, κάποια βγαίνουν και κάποια δεν βγαίνουν», είπε αρχικά η ίδια και έπειτα δήλωσε για όσα ειπώθηκαν από την Νεφέλη Μέγκ (δείτε εδώ αναλυτικά):

«Το Νεφελάκι δεν το ‘χω δει, μπορεί να μην της ταίριαξε. Δεν απομακρύνθηκα απλώς μετά είχε τη στήλη της και δεν ερχόταν από την αρχή στην εκπομπή. Ίσως αυτό εννοούσε. Δεν έχει συμβεί κάτι όμως, μια χαρά όλα. Εγώ τη συμπαθώ πάρα πολύ και τη θεωρώ και πολύ ταλαντούχα».

Και πρόσθεσε για τα λεγόμενα του Γιώργου Λάγιου: «Εγώ τον συμπαθώ πάρα πολύ τον Γιώργο και έχουμε κρατήσει επαφές, γιατί είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πάρα πολύ, όπως και όλοι στην εκπομπή. Κοίταξε, σε ό,τι έχει να κάνει με το Είμαστε Μαζί, δεν έχει κανένα νόημα να κλαίμε αυτή τη στιγμή πάνω από το χυμένο γάλα. Το κάναμε, τελείωσε, προχωράμε παρακάτω. Εγώ έχω μόνο καλές αναμνήσεις και ωραία, θετικά πράγματα να θυμάμαι από αυτή την εκπομπή».