Από παίκτης ριάλιτι, συγγραφέας βιβλίων - Πως είναι και τι κάνει σήμερα ο νικητής του Power of love, Παύλος Παπαδόπουλος

Σπάνια συνέντευξη του!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Από παίκτης ριάλιτι, συγγραφέας βιβλίων - Πως είναι και τι κάνει σήμερα ο νικητής του Power of love, Παύλος Παπαδόπουλος

Νικητής του Power of love 2 ήταν ο Παύλος Παπαδόπουλος, οποίος μετά την συμμετοχή του στο ριάλιτι είχε καταγγείλει δημόσια πρόσωπο της τηλεόρασης πως ήθελε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του. Σήμερα, έχει αλλάξει 180 μοίρες και έχει γίνει συγγραφέας βιβλίων. Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes, έχει ήδη γράψει 2 βιβλία και έχουν κάνει επιτυχία.

Τι κάνει σήμερα ο Παύλος Παπαδόπουλος από το Power of love

«Μου ανακοινώθηκε στα 17 μου πως θα γίνω πατέρας, χωρίς να το περιμένω και χωρίς να το ξέρω, αλλά γενικά είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα αγχωθώ τόσο πολύ. Θα αποδεχθώ την κατάσταση, θα την σκεφτώ και θα την ξανασκεφτώ, έτσι και αναγνώρισα τις ευθύνες μου από πολύ μικρός και το πήρα πολύ ζεστά και πολύ θερμά. Ένα παιδί άλλωστε είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί στη ζωή μας και σήμερα είμαι περήφανος για τον γιο μου», εξομολογήθηκε για την προσωπική του ζωή.

Σχετικά με την τηλεόραση και αν έχει δεχθεί προτάσεις, είπε: «Θα μπορούσα να βρεθώ σε πάνελ εκπομπής μόνο αν μου δινόταν ένα κομμάτι που πιστεύω ότι θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε αυτό. Όλα είναι συζητήσιμα γενικά»

«Στο Power of love ήταν κοντά σε όλα τα παιδιά η Μαρία Μπακοδήμου, χωρίς όμως να το ξέρουμε. Θυμάμαι πως είχε συμβεί ένα γεγονός και με έπιασε για να μου πει να μιλήσω στο τάδε παιδί και να του πω ότι αυτό που κάνει είναι λάθος. Δηλαδή βοηθούσε με τον τρόπο της, μας έβλεπε γενικότερα σαν παιδιά της» είπε για την συμμετοχή του στο ριάλιτι.

Η αποκάλυψη του Παπαδόπουλου για τον γιο του

Στην εφημερίδα «Espresso» είχε παραχωρήσει συνέντευξη ο Παύλος Παπαδόπουλος.

Ας πάμε λίγο στα προσωπικά σου. Υπάρχει κάτι στη ζωή σου αυτή τη χρονική περίοδο; Έχεις βρει την αγάπη έξω από το παιχνίδι;

Ερωτικά, είμαι τεσσεράμισι χρόνια μόνος μου. Φέτος τον Αύγουστο, αν δε βρεθεί κάτι, θα κλείσω πέντε χρόνια μόνος. Εννοείται πως θέλω έναν άνθρωπο δίπλα μου, όπως οι περισσότεροι. Ξέρω τι θέλω στη ζωή μου, και αυτό που θέλω είναι σπάνιο στις εποχές που ζούμε.

Όπως θα είμαι απέναντι σε μια γυναίκα, θα την σέβομαι, θα την στηρίζω, θα προσπαθώ για εκείνη και θα την αγαπάω, έτσι θέλω και από εκείνη που θα είναι στο πλάι μου να μου φέρεται ανάλογα. Πράγμα που είναι πολύ δύσκολο να βρει κάποιος. Πολύς κόσμος.

Δυστυχώς παντρεύεται και χωρίζει έχοντας κάνει παιδιά, και όλο αυτό με αποθαρρύνει από το να κάνω κάτι σοβαρό. Τα έχω βιώσει και εγώ παλαιότερα και μου είναι δύσκολο να ξανά μπω σε μια τέτοια κατάσταση. Παρόλο που ο γιος μου είναι 10 χρονών, έχει περάσει καιρός και έχω ηρεμήσει.

Με ποιους συμπαίκτες από το Power of Love έχεις κρατήσει επαφές;

Μιλάω με την Ζένια Σολδάτου, με τον Βασίλη Χαλκιά ελάχιστα και τον Αλέξανδρο Κούβελα. Δεν περίμενα να μη μιλάω με τον Αμπατζόγλου, γιατί τον θεωρούσα διαφορετικό άνθρωπο από ότι ήταν στο παιχνίδι και απογοητεύτηκα.

Για τους υπόλοιπους δε μου φάνηκε τόσο περίεργο, γιατί δεν ταίριαζα τόσο σαν χαρακτήρες. Οι περισσότεροι μπήκα στο παιχνίδι διαβασμένοι, δηλαδή είχαν έρθει ξεκάθαρα για την προβολή και τα χρήματα. Οπότε και στη ζωή μου έξω από το παιχνίδι δεν ταιριάζαμε.

Το μετάνιωσες που συμμετείχες;

Όχι, δεν το έχω μετανιώσει ούτε λεπτό ήθελα να αλλάξω πολλά πράγματα στην παλιά μου ζωή και το παιχνίδι μου έδωσε την ευκαιρία να το κάνω. Με αλλάξει εμένα ως άνθρωπο και με έκανε καλύτερο. Έμαθα να τσαλακώνομαι και να ανέχομαι κάποια πράγματα που στο παρελθόν δεν ανεχόμουν. Έμαθα να σκέφτομαι διαφορετικά και, πέρα από αυτό, ξεκλείδωσα πολλές πτυχές του εαυτού μου.